Od sada „Sve-u-jednom“ fiskalna blagajna i POS uređaj

Beskontaktno plaćanje u posljednje nam je vrijeme uvelike prešlo u naviku pa nerijetko za karticom posežemo i ondje gdje smo to prije rijetko činili – u frizerskom ili kozmetičkom salonu, u pekarnici ili restoranu. S druge strane mali su poduzetnici dugo tražili praktično, „sve-u-jednom“ rješenje jednostavno za rukovanje u malim radnjama, na pultovima ili štandovima. Neosalon – omiljena fiskalna blagajna na domaćem tržištu od sada dolazi is integriranim POS uređajima.

S obzirom na to da se pokazalo da kartično poslovanje povećava promet, a potrošači sve više preferiraju kartično plaćanje, sigurni smo da će ova nova mogućnost puno značiti korisnicima Neosalona, ​​​​ali i njihovim kupcima.” poručuju iz Neosalona.

Kartično poslovanje povećava promet i potrošači sve češće preferiraju plaćanje karticama

Kako funkcionira Neosalon fiskalna blagajna kao POS uređaj[1]?

Ova fiskalna blagajna ima integriranu takozvanu ‘Soft Pos’ mogućnost beskontaktnog kartičnog plaćanja. Drugim riječima, to znači da uz nju nije potrebno dodatno nabavljati poseban uređaj za plaćanje karticama, već je sve sadržano u ovoj „sve-u-jednom“ mobilnoj fiskalnoj blagajni. Naknade za provedenu transakciju vrlo su niske, a za razliku od ugovorenih POS terminala kod banaka, uplate su vidljive na računu najčešće već sljedeći radni dan. Usluga se pruža bez ugovorne obveze pa je korisnik u bilo kojem trenutku može deaktivirati ako mu se pokaže nepotrebnom. Korisničku podršku, čak i kada je riječ o kartičnom plaćanju, korisnici će i dalje imati osiguranu na jednom mjestu uz već prepoznatljivo pouzdanu Neosalon uslugu.

U prodaji od svibnja – spremni dočekajte sezonu

U mnogim sektorima upravo u ljetnim mjesecima ima najviše posla, as time i prodaje. I turisti, kao i domaći klijenti sve se češće odlučuju na peglanje kartica pa valja sezonu dočekati spremni.

Neosalon fiskalne blagajne već se dokazala kao najpovoljnija fiskalna blagajna[2]na našem tržištu koja sve funkcionalnosti pruža u jednom uređaju. Tome je sad pridodan i POS uređaj. Ovako kompaktne nove Neosalon mobilne fiskalne blagajne[3]s ugrađenim POS uređajima u prodaji će biti od svibnjaa posebne ponude očekuju postojeće korisnike Neosalona.

Za peglanje kartica sve se češće odlučuju i turisti i domaći klijenti

„Kao prijatelj koji pomaže, Neosalon je za svoje postojeće korisnike pripremio akcijske pogodnosti za povoljniju kupnju novog uređaja uz mogućnost otkupa postojećih uređaja. Uz akcije Popust za vjernost i Staro za novo, pozivamo sve zainteresirane postojeće korisnike da se jave korisničkoj podršci na broj 052 388 223 ili na email [email protected]kako bi dobili najbolju moguću ponudu za njihovu situaciju. Akcija traje do 31. svibnja 2023. ili do ispunjenja otkupne kvote“, poručuju iz Neosalona.

Najam fiskalne blagajne – odlična opcija za sezonsko ili cjelogodišnje poslovanje

Kada je u pitanju fiskalna blagajna, cijena igra veliku ulogu u odabiru najpovoljnijih opcija. Posebice ako poslujete samo u ljetnim mjesecima. Upravo se zato Neosalon odlučio na dodatnu opciju koja će zasigurno mnogim poduzetnicima najviše odgovarati, a to je najam fiskalne blagajne s opcijom kartičnog plaćanja. Jamstvo na uređaju u ovom slučaju nije vremenski ograničeno što znači da Neosalon tijekom cjelokupnog trajanja najma jamči besplatnu zamjenu uređaja u slučaju kvara.

Novi “sve-u-jednom”uređaj omogućuje kartično plaćanje i putem Apple Pay i Google Pay servisa na mobitelu

„Vjerni Neosalon korisnici – ali i oni novi – s minimalnim će ulaganjem dobiti najmoderniju mobilnu fiskalnu blagajnu s opcijom kartičnog plaćanja. Time se Neosalon opet pokazao kao pravi prijatelj poslovanja malih poduzetnika!“ističu iz Neosalona.


Više o temiIzvor:Profitiraj.hr