Emotivna Massimova supruga dobila Porina: Radio je za nagradu koju držim u rukama

DIRLJIV TRENUTAK

Foto: Igor Soban/PIXSELL/HRT

Legendarnom glazbeniku posthumno je dodijeljena nagrada za životno djelo, a osvojio ju je iu kategoriji najbolje muške vokalne izvedbe

Večer Porina bila je puna iznenađenja i zabave, ali i emotivnih trenutaka koji su malo koga ostavili ravnodušnim. Jedan od takvih bio je kada su se prisjetili preminulog Massimo Savić.

Njegovi bliski prijatelji i suradnici otpjevali su hitove koje su snimili s njim u duetu. Ivan Dečak tako je otpjevao ‘Nama se nikud ne žuri’, Ne budi lijepa je pjevao ‘Zar više nema nas’, a zaslužuje otpjevao je pjesmu ‘Odjednom ti’.

Foto: HRT

Massimo je dobio nagradu za životno djelo, a uz to je osvojio i Porina u kategoriji najbolje muške vokalne izvedbe za pjesmu ‘Zamisli’. Njegovu nagradu preuzela je na pozornici supruga Eni, koja nije mogla obuzdati emocije.

Foto: HRT

– Massimo je često govorio kako imamo premalu zemlju, a previše glazbenih nagrada. On je radio za ovu koju ja sad imam u rukama. Za to vam hvala – rekla je Eni.

Foto: HRT

Massimo je bio nominiran u kategoriji za pjesmu godine, a ovu nagradu osvojili su Eni Jurišić ja Matija Cvek za pjesmu ‘Trebaš li me’.

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr