SUMNJIVO UBOJSTVO U SPLITU! Pronađeno mrtvo tijelo u stanu, žena izbola nevjenčanog supruga?

Foto: Tom Dubravec / CROPIX / Ilustracija

Autor: IG

U petak navečer u Splitu, oko 20:35 sati, policija je zaprimila dojavu o mrtvoj osobi u jednom stanju. Prema informacijama koje su policiji dostavljene, na tijelu osobe pronađeni su tragovi koji upućuju na kazneno djelo. Stoga je policija odmah reagirala i stigla na mjesto događaja.

Sukladno zakonskim propisima, policija je izvršila detaljan očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti koje su dovele do smrti ove osobe. Također, policija je identificirala osobu koja se povezuje s ovim događajem te je privedena u prostorije policije za kriminalističko istraživanje.

Kriminalističko istraživanje je u tijeku, osoba koja se sumnjiči za ovaj zločin je u pritvoru. Županijsko državno odvjetništvo također je obaviješteno o ovom slučaju i prati razvoj situacije.

Prema neslužbenim informacijama Slobodne Dalmacije, radi se o nevjenčanim supružnicima starim oko 50 godina koji su živjeli u podstanarskom stanju. Žrtva ima više ubodnih rana. Ubojstvu je navodno prethodila svađa.

Autor: IG

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr