LAMA dvodnevnom konferencijom obilježila 30 godina rada

Jedna od najvećih IT tvrtki u Dalmaciji, LAMA, svečano je obilježila 30 godina uspješnog rada održavanjem dvodnevne konferencije u Hotelu Radisson Blu u Splitu. Na konferenciji su prvog dana sudjelovali brojni partneri, poslovni suradnici te članovi hrvatske akademske, gospodarske i političke scene, dok je sljedećeg dana uslijedio niz stručnih partnerskih predavanja i radionica.

Prvu riječ imao je CTO LAME, Denis Fušekistaknuvši da njihovo putovanje nije uvijek bilo pravocrtno ili jednostavno, no usput tome, mogu se pohvaliti s 30 godina poslovanja i povjerenjem među korisnicima.

Denis Fušek.
Denis Fušek.

Nastavljamo sa svim dosadašnjim ICT uslugama, integracijom sustava i razvojem aplikativnih rješenja, a budućnost vidimo u radu i razvoju kompleksnih cloud poslužiteljskih rješenja i Blockchain rješenja za provjeru i autentifikaciju dokumenata, rekao je Fusek.

Također, dodao je kako intenzivno unapređuju LaFMS, skup proizvoda i usluga koji služe za upravljanje dokumentima i procesima, odnosno za digitalno upravljanje uredskim poslovanjem, usklađeno s Uredbom o uredskom poslovanju.

„Planovi su nam svakako ambiciozni i dugoročni, ali prvenstveno: LAMA ostaje vaš pouzdan IT partner – jedan partner za sva IT rješenja barem sljedećih 30 godina“, zaključio je Fusek.

Više o temiIzvor:Bug.hr