Najavljujemo novi Endava Meet-up u Osijeku: NowInMobile #3

Treće izdanje meet-upa rezerviranog za zaljubljenike u mobilne tehnologije održat će se u osječkom uredu tvrtke Endava (ex FIVE) uz tri predavanja i panel raspravu

Držati korak s posljednjim trendovima i novostima iz svijeta mobilnih tehnologija nije lak zadatak, a to znaju i stručnjaci iz Endave, jedne od najvećih svjetskih razvojnih kompanija. Nisu novo ime na IT sceni, au Hrvatskoj su poznatiji kao bivši FIVE agency koji Okupljanje NowInMobile organizira od rujna 2022. godine. Treće izdanje je iza ugla, zakazano je za četvrtak, 18. svibnjana staroj adresi – Vukovarska 31 (Eurodom), ali s novim temama i govornicima koji su članovi Endavinih mobile i testiranje timova.

Potaknuti velikim interesom, odazivom i povratnim informacijama publike, organizatori i za ovo izdanje osječkog meet-upa pripremaju tri predavanja prilagođena ljubiteljima Android i iOS tehnologije – „Young IT: The New Kid on the Tech Block“, „Animacije: Compose vs Legacy View Framework ” i “Što k… SwiftUI”. Nakon predavanja mladih snaga mobilnih timova Endave, QA stručnjaci će preuzeti palicu i voditi panel raspravu o važnosti testiranja mobilnih aplikacija i jedinstvenim izazovima koje ono nosi sa sobom, a sve s ciljem pružanja uvida iz prve ruke u najbolju praksu, alate i dokazane procese.

Sudionici panela su Ana Borasviši ispitivač u Endavi, Katarina Đurđevićinženjer osiguranja kvalitete u tvrtki COBE, Ivan TaušanVoditelj ispitne discipline u Endavi, i Goran VujasQA Engineer u tvrtki Shoutem.

Dnevni red:

  • Vrata –> 17:30
  • Razgovor #1 –> 18:00-18:30
    Robert Baričević Petrušmlađi razvojni programer za Android – “Young IT: The New Kid on the Tech Block”
  • Razgovor #2 –> 18:30-19:00
    Miljenko Markovićmlađi razvojni programer za Android – „Animacije: Compose vs Legacy View Framework”
  • Razgovor #3 –> 19:15-19:45
    Dario NikolićiOS Developer – “Što učiniti… SwiftUI”
  • Tribina: “Testiranje u mobitelu” –> 19:45-20:30
  • Vrijeme druženja s F&D –> 20:30 – 22:00

Ulaz na susret s tobom besplatan uz registraciju, a na njega su dobrodošli svi koji iz prve ruke žele saznati što i kako se radi u Endavinim mobile timovima, te dobiti uvid u perspektivu mobilne zajednice. Provjerite kako je bilo na prošlosti događaja za sve informacije, prijedloge i upite o NowInMobile Meet-upu pratite kanal Endava Adriatic na društvenim mrežama Facebook, Instagram ja LinkedIn.

Više o temiIzvor:Bug.hr