Novi dan, nove tenzije, Nikolina i Luka su se sukobili: 'Ti se držiš svaki put kad ja nešto kažem!'

‘PREŽIVIO’

Foto: NOVA TV

Iako je večer prošla mirno za plavo pleme, u crvenom se osjećaju velike napetosti

Pobjeda u plavom timu donijela je barem malo mira u plemenu, dok kod crvenih ključa više negativnih emocija. Prije natjecanja u igri za nagradu, David je svima dao do znanja da se plavi tim neće ujediniti te da će on i Denis ostati u svojoj nastambi na otoku, udaljeni od ostatka plemena.

Foto: NOVA TV

– Mislim da nema šanse da se plavo pleme ujedini, gurat ćemo svoju priču do kraja – rekao je David.

Nagrada u novoj igri uključivala je 2.500 pezosa po osobi za pleme koje pobjedi, a za ono što izgubi osvoji 1000 pezosa po osobi. Pobijedio je plavi s rezultatom šest naprama tri, s Norinim pobjedničkim pjesmom, a na aukciji su se dobivenim novcem natjecali za hranu.

Foto: NOVA TV

Poslije obroka u kojima su neki imali više sreće, a neki manje, plavo pleme se okupilo kako bi prokomentiralo nagradu. David je u plemenu prošao najlošije, jer je u kutiji iznenađenja dobio samo banane, a za njih je izdvojio čak 1.100 pezosa. Iako je večer prošla mirno za plavo pleme, u crvenom se osjećaju velike napetosti. Luka ja Nikolina ušli su u otvoreni sukob.

Foto: NOVA TV

– Samo želim reći da svaki put kad nešto kažem, ti se držiš. Želim znati zašto. Ako imaš problem reci mi – kaže Luka. Ne, Nikolina ističe da ne zna o čemu on govori.

– Evo sad opet, ja stvarno ne znam što sam napravila sad. Nemam problem, ne znam o čemu pričaš – rekla je.

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr