Više od 60 govornika na NEM Dubrovniku 2023

Nešto više od dva mjeseca dijeli nas od početka omiljenog regionalnog TV tržišta, NEM Dubrovnik 2023. Očekuje se 60 govornika, a na na popis do sada potvrđenih ponovno se mogu vidjeti predstavnici vodećih svjetskih i europskih tvrtki kao što su A1 Hrvatska, CME, Češka televizijaDeutsche Telekom, European Broadcasting Union (EBU), Hrvatska radiotelevizija (HRT), Mediawan, Nova TV, Sky EU Office, Prva TV i B92, RTL Hrvatska, Telekom Srbija, Grupa Viaplay i mnogi drugi poput:

Popisu keynote govornika iz svjetski poznatih i vodećih tvrtki TV industrije pridružio se i Dimitris Michalakis, izvršni direktor COSMOTE TV-a Helenska telekomunikacijska organizacija što čini ukupno 12 potvrđenih.

Ključno mjesto susreta lidera TV industrije

Okupit će se renomirani medijski stručnjaci, utjecajni kupci TV sadržaja, predstavnici FTA i pay TV kanala, streameri, vodeći europski i regionalni operateri, tehnološke kompanije i izlagači 5. do 8. lipnja 2023. u Hotelu Dubrovnik Palace. Poznat po inspirativnim panelima, Q&A intervjuima, ekskluzivnim screeninzima najnovijeg TV sadržaja, te dnevnim i večernjim događanjima, NEM Dubrovnik je redefinirao pojam poslovnog networkinga i vrlo brzo postao TV market na kojem se svi vrlo rado vraćaju. Dubrovnik na četiri dana postaje ključno mjesto susreta lidera i stručnjaka TV industrije kako bi sklapali nove ili proširivali postojeće poslovne suradnje te ostali u tijeku s novim trendovima, raznim strategijama i promjenama u industriji koja se neprestano

Više o temiIzvor:Profitiraj.hr