Hit boje lakova za nokte koje ćemo nositi ovog ljeta

Iako se trenutno po vremenu vani ne bi reklo, ljeto se već pomalo prikrada iza ugla. Svibanj je počeo, stari godišnji troše se brzinom svjetlosti, a sve to u iščekivanju onog novog, ljetnog godišnjeg odmora. U sklopu pripreme za toplije dane mnoge misli i na manikuru i pedikir te na to koji lakovi za nokte će biti hit kada stignu topliji dani.

Ovog ljeta u trendu će biti dva potpuno opsežna trenda. Najprije je tu onaj prirodni, odnosno nokti u goli ili čak prozirnim nijansama i prirodnih duljina. Drugi trend su boje. Nosit će se nokti u raznim nijansama, ali preferirana duljina i za njih je ona prirodna. Nokti bademastog ili squoval oblika uvijek će biti najelegantnija opcija, bez obzira na to koju boju pronalazite.

chanel lakovi za nokte

Vaši nokte govore o vama jednako kao i vaša odjeća, frizura ili parfem. Manikura je još jedan način za pokazivanje vlastite osobnosti, a ovog ljeta ćemo raditi uz jake nijanse. U nastavku izdvajamo one koje će biti najpopularnije ovog ljeta.

Boje koje nam vraćaju energiju

U ovu skupinu spadaju nijanse poput crvene, fuksije, koraljne i boje šljive. One su upečatljive i nema šanse da s njima prođete nezapaženo. Ako želite nešto živahno i zabavno, ovo su prave boje lakova za vas. Stvorene su za ljeto, a vatrena i koraljna crvena klasika su koji nikada ne izlaze iz mode.

Više o temiIzvor: Journal.hr