Digital Labin je finalist svjetske nagrade Eventex Awards 2023.

Digitalni Labin je više od samo konferencije o sadašnjosti i budućnosti digitalne industrije – to je iskustvo koje okuplja stručnjake u kreiranju digitalnih proizvoda, a Lloyds digital s ponosom objavljuje da je Digital Labin odabran kao finalist 13. Globalne nagrade Eventex 2023.

Konferencija Digitalni Labin prvi put je održana 2018. kao mala konferencija za programere i dizajnere, te je zbilja izuzetno velika čast znati da je naš trud danas prepoznat na globalnoj sceni. Treće izdanje dovelo je do imena koja puno govore o snazi ​​i važnosti ove konferencije koja je okupila preko 600 ljudi u malom gradu Labinu: Prostor, Proljeće i ljeto, Anton i Irena, Kivi, Konačno, Bornfight, Produktivanpoznate su tvrtke za koje znaju čak i oni koji nemaju previše doticaja s IT industrijom.

Svake godine Eventex nagrade prepoznaju i slave vrhunske događaje, proizvode i usluge u industriji. Ulazak među finaliste izniman je uspjeh za Digitalni Labin ja Lloyds digital.

Čast nam je što smo odabrani kao finalisti u kategoriji tehnološkog događaja Eventex nagradestojeći s najvećim industrijskim liderima kao što su Dell Technologies World, Web Summit, Web Technology World i Splunk conference.

“Izuzetno sam zadovoljan i ponosan na prošlogodišnju konferenciju Digital Labin koja je nadmašila sva naša očekivanja, a iznimno sam ponosan što smo proglašeni jednim od finalista Eventex Awards 2023. Povratne informacije koje smo dobili od posjetitelja su fenomenalne, iako me to iznimno veseli, ponekad me i jednako zastrašuje. To sa sobom nosi i veliku odgovornost jer su očekivanja za iduća izdanja Digital Labin velika konferencija – ali pripreme za ovogodišnje izdanje konferencije su u punom jeku i ne sumnjam da ćemo ponovno nadmašiti sami sebe. Bez obzira na to hoćemo li kući ponijeti glavnu nagradu ili ne, ovo je za nas velika pobjeda!“, Domagoj Ostović, CEO Lloyds digital i organizator Digital Labin konferencije.

Ovogodišnje, četvrto izdanje Digital Labin konferencije očekivano se širi pa će se konferencija održavati istovremeno na čak tri pozornice – naravno, zadržat će već poznatu Design and Dev traku, a ovogodišnja novost je PM stazi, tako da se osim dizajnera i strastvenih developera u Labini okupljaju Projektni menadžeri i poslovni programeri.

Također, novost ove godine je kako će se osim stručnih radionica održati i masterclassovi koje će održati neki od najvećih stručnjaka u industriji te će se i ove godine u Labinu okupiti neka od najvećih svjetskih imena te preko 800 posjetitelja.

Prve, a ujedno i najjeftinije karte za Digitalni Labin 2023 možete pronaći na crta.

Pobjednici Eventex Awards 2023 bit će objavljeni 16. svibnja 2023. u 14:00 CET, a potpuni popis finalista dostupan je na službenoj stranici Eventex Awards.

Više o temiIzvor:Profitiraj.hr