H&M ima novu sportsku kolekciju odjeće zbog koje ćete poželjeti trenirati

U zdravom tijelu, zdrav duh je poslovica koju posljednje vrijeme često čujemo. Tjelovježba je iznimno važan dio svakodnevice i ne bismo je trebali preskakati makar u vidu brzog hodanja u prirodi ili neke jednostavnije rekreacije koje nam neće oduzeti previše vremena. Sigurno je svima poznat osjećaj kada sami sebi prije početka nove godine dajemo lažna obećanja kako je ovo naša godina u smislu treninga i vježbi.

Ne, vrlo brzo takva obećanja padnu u zaborav, a naša rutina ostane ista. Upravo zbog toga nas je posebno inspirirala nova H&M kolekcija, imena DryMove koja slavi pokret, trčanje i aktivnost u prirodi. Poželjeli smo odmah početi trenirati, a koje komade su nam pripremili i kako ih ukomponirati u ostatak garderobe, saznajte u nastavku.

h&m

Nova H&M kolekcija nas je potaknula na vježbanje

Kretanje bi trebalo biti dio naše dnevne rutine i toga smo svjesni, no ponekad nam treba specifičan motiv kako bismo se natjerali na učestalu tjelovježbu. Kada se odlučimo na takav korak, prvo što razmišljamo je koje sportske komade kupiti. U tom smislu je nova H&M kolekcija idealno rješenje. Cjenovno pristupačan, savršenog dizajna idealan je odabir za one koji tek počinju s vježbom, ali i za one koji žele proširiti sportsku garderobu. H&M već neko vrijeme izbacuje sportske kolekcije, a ova u vibrantnim bojama nas je posebno osvojila.

Više o temiIzvor: Journal.hr