Čaše u obliku morske školjke: Detalj uz koji nam je ljeto uvijek na dlanu

Čaše u obliku morske školjke: Detalj uz koji nam je ljeto uvijek na dlanu

Čaše u obliku morske školjke: Detalj uz koji nam je ljeto uvijek na dlanu

Iako je produženi vikend iza nas – veseli nas što nam je stiglo ljepše vrijeme. Sunčani i topli dani odmah nas potaknu na maštanje o ljetu. Vrijeme je to kada bezbrižno uživamo u putovanjima, opuštanju, druženju s prijateljima. Kako biste zaokružili nadolazeće ljetne dane jednim lijepim druženjem, pripremite zabavu kod kuće na kojoj ćete okupiti drage ljude.

Ljepota je u detaljima

A kako bi i sva daljnja druženja koja ćete sami organizirati bila na isplanirana kako treba, osim hrane i pića, morati misliti i na detalje koji će oduševiti sve prisutne. Ovog puta smo pronašli elegantan pribor za jelo, kao i čaše u obliku školjke koje će vaš party pretvoriti u otmjenu zabave.

Elegantne čaše u obliku morske školjke

Iako smo posljednje mjesece u 2022. godini uživali u neobičnim, chunky šalicama iz kojih smo ispijali čajeve, kave i vruće čokolade – vrijeme je da ih zamijenimo malo drugačijim čašama.

Čaše u raznim bojama, oblicima, sa stalcima ili bez i pozlaćenim rubom – izbor je velik, a nama su baš ove zapele za oko. Iza njih stoji Lera Komskyi umjetnica i vlasnica Projekt CENTÁ – robne marke smještene u Lisabonu. Osim izrade dizajnerskih setova pribor za jelo, Lera se bavi i izradom originalnih čaša kao i cvjetnih aranžmana. U nastavku smo izdvojili čaše i pribor koji želimo u vašoj kuhinjskoj kolekciji. Možda nisu najpraktičnije, ali zato mogu poslužiti i samo kao ukras u domu.

Najčitanije

Učitati još

Više o temiIzvor: Journal.hr