Tjedni pregled novih otvorenih radnih mjesta kod .debug partnera

Ove godine .debug developer konferencija održat će se 15. i 16. lipnja u Algebrinom kampusu u Zagrebu i susjednoj Laubi te u proširenim prostorima između te dvije lokacije. Program nikad bogatiji, s čak pet paralelnih staza i 111 predavača i predavača, a više detalja o svemu možete potražiti na portalu debug.hr. Na istom mjestu potražite i ulaznice, koje već brzo nestaju…

Na debug.hr je isto tako istaknuto oko 130 otvorenih radnih mjesta za developerske i srodne pozicije kod naših partnera. U nastavku pogledajte što smo od njih izdvojili ovoga tjedna.

Top poslovi tjedna

Poslovna inteligencija

Poslovna inteligencija, vodeća hrvatska konzultantska tvrtka za implementaciju analitičkih sustava i strateški ICT konzalting u potrazi je za DWH Technical Lead-om (m/ž). Idealni kandidati su osobe s tri ili više godina iskustva u dizajnu i implementaciji kompleksnih DWH rješenja te tehničkom upravljanju timom. Zainteresirani kandidati mogu se javiti putem poveznice.


Serengeti

.NET programeri, Java Developeri ja Testeri softvera za automatizaciju imaju priliku pridružiti se tvrtki Serengeti koja broji 7 razvojnih centara, 200 zaposlenika i preko 300 razvojnih projekata iz domene financija, industrijske proizvodnje, logistike, energetike, zdravstva i uslužnog sektora. Sve o trenutno otvorenim pozicijama možete pronaći web stranica Serengeti Karijere.


Ove godine će .debug developer konferencija na 5 pozornici okupiti više od 40 najboljih domaćih IT tvrtki i 111 govornika. provjerite otvorene pozicije u partnerskim tvrtkama na debug.hr/poslovia ulaznice za konferenciju možete pronaći na debug.hr

Video: najbolje od .debuga 2022

Više o temiIzvor:Bug.hr