'MESSI VIŠE NE ŽELI IGRATI', TOTALNI LOM U PARIZU! Tudor prijeti, a tamo se sve zakuhalo

Guliverova slika

Autor: Ivor Krapac

Lionel Messi trpi klupsku kaznu koju mu je PSG u završnici sezone odredio zbog napuštanja momčadi i boravka u Saudijskoj Arabiji bez dozvole kluba, a nakon što kazna prođe, u drugoj polovici svibnja i početkom lipnja trebao bi se vratiti u akciju u posljednja tri kola u francuskom prvenstvu . Ipak, pojavio se veliki upitnik hoće li zaista biti tako, a sve polazi od toga da Messi više nije zagrijan za igranje u Parizu.

Tako piše L’Equipe, poznati francuski sportski list, tvrdeći da se sjajni Argentinac više ne viđa na djelu u dresu pariškog kluba. Ovo ljeto mu istječe ugovor, već je izvjesno da će otići, a prema informacijama L’Equipea, sve ide prema tome da se na teren neće vratiti do kraja sezone.

Sve to dolazi u danima u kojima se događa lom u redovima PSG-a, u kojem se spominje i mogućnost odlaska Neymara. Brazilca sigurno nema do kraja sezone s obzirom na to da je ozlijeđen, a također se postavlja pitanje hoće li se vraćati.

Ružne scene ispred klupskih prostorija

Koliko je napeto u Parizu, ovog tjedna dočarala je snimka ispred PSG-ovih klupskih prostora. Navijači su ondje ‘na zub’ uzeli Messija, ali to nije bilo sve. Bilo je uvreda i na Neymarov račun, s porukom da od***e, dok su na Messija išli s uvredama – ‘ku*vin sine’, također zazivajući da ga u PSG-u više ne bude.

Navijači Paris Saint-Germaina ispred sjedišta kluba skandiraju protiv Lea Messija 🚨😳 #Messi

🎥 @CanalSupporterspic.twitter.com/a5011uUklU

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) 3. svibnja 2023

Za Messija je ovih dana sve dramatično, a tako je i za PSG koji je u prošlom kolu francuskog prvenstva doživio neočekivani domaći poraz od Lorienta, s 3:1 u korist gostujuće momčadi. Vodeći Parižani sada imaju samo pet bodova prednosti pred Olympiqueom iz Marseillea, momčad koju vodi Igor Tudor prijeti im uoči završnih pet ligaških kola, a rasplet dolazi u narednih mjesec dana.

Tudor i njegova momčad pripremaju se za sutrašnje važno gostovanje kod Lensa, kojeg trenira hrvatski najavio pred novinarima. Lens se nada skočiti na drugo mjesto s obzirom na to da ima bod zaostatka za Olympiqueom, hrvatskog trenera i igrača koji će svoju prednost nastojati zadržati ili povećati.

PSG će svoju utakmicu koja dolazi 34. kola igrati u nedjelju u gostima protiv Troyese.

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr