Tražite posao?

U suradnji s portalom posao.hr donosimo vijesti o trenutno otvorenim radnim mjestima. Portal za zapošljavanje donosi 10 aktualnih poslovnih prilika. Sretno!

boso doo zapošljava na poziciji Prodavač – umirovljenik (m/ž) na više lokacija u okolici Zagreba. Boso kao vodeći hrvatski trgovački lanac nudi stimulativno radno okruženje, redovita primanja i plaćene troškove prijevoza. Više informacija i prijavu možete pronaći crta. Rok za prijavu je do 06.06.2023.

Gi Group Solutions traži Tehničara za telekomunikacije (m/ž) za rad na više lokacija. Gi grupa kao lider konzultantskih tvrtki nudi stimulativno primanje, službeni automobil i fleksibilno radno vrijeme.
Prijavite se na crta do 24.05.2023 i postanite dio stručnog tima.

Thermo Stone doo zapošljava na poziciji Voditelja prodaje (m/ž) u Istri. Thermo Stone kao međunarodna grupacija osigurava stimulativno primanje, službeni automobil te mogućnost razvoja i učenja. Rok za prijavu je 26. svibnja 2023. godine. Prijavi se možete na crta.

Grawe Hrvatska dd traži Prodajnog predstavnika (m/ž) za rad na više lokacija. Poslodavac Grawa Hrvatska nudi mogućnost napredovanja, organiziranog obrazovanja i mogućnost zarade bez ograničenja.
Rok za prijavu je do 07.05.2023. Možete se prijaviti na crta.

Valamar Riviera dd zapošljava na poziciji Stay fit trenera (m/ž) na više lokacija. Najveća turistička tvrtka u Hrvatskoj, osigurava rad u poticajnom okruženju, obrazovanje i stručno usavršavanje te smještaj i topli obrok. Možete se prijaviti ovdje do 31.05.2023.

SOS Dječje selo Hrvatska zapošljava na poziciju SOS obiteljski pomoćnik (m/ž) u Lekeniku. Poslodavac pruža priliku za napredovanje, stručnu podršku i prijateljski tim. Prijavite se možete na crta. Rok za prijavu je 07.05.2023.

JGL dd. traži Operatera u farmaceutskoj proizvodnji (m/ž). Mjesto rada je Rijeka. JGL kao inovativna i stručna tvrtka nudi priliku za napredovanje, stimulativno primanje, godišnje bonuse i razne dodatne pogodnosti. Prijavi se možete na crta do 08.05.2023.

Bluesun zapošljava na poziciji Stručni suradnik u računovodstvu (m/ž). Mjesto rada su Tučepi. Poslodavac nudi mogućnost napredovanja i usavršavanja, timski rad u dinamičnom okruženju te nagrade i bonuse. Prijavite se na crta do 15.05.2023.

OTP Dubrovnik doo zapošljava na poziciju Djelatnik u odjelu prodaje (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik. Poslodavac omogućuje redovita i stimulativna primanja, rad u ugodnom okruženju i brojne edukacije. Možete se prijaviti na crta. Rok za prijavu je 9. svibnja 2023. godine.

Auro Domus Money shop doo traži Djelatnika u poslovnici (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik. Kao novčarska institucija specijalizirana za trgovinu zlatom, nudi Vam priliku za stručnu edukaciju, redovita primanja, smještaj i mogućnost stalnog zaposlenja. Prijavi se možete na veza do 12.05.2023.

Ostatak ponuda poslova možete pronaći na portalu posao.hr. Sretno u pretraživanju!

Više o temiIzvor:Profitiraj.hr