Advanced Technology Daysi u Zagrebu krajem studenog

Jedna od najdugovječnijih i najuglednijih ICT konferencija, Advanced Technology Days, održat će se 29. i 30. studenog 2023. u Cinestar Arena Centru u Zagrebu. U svom punoljetnom izdanju dvodnevna konferencija donosi vrhunski sadržaj podijeljen u 5 paralelnih programskih smjerova koji će okupiti predstavnike regionalne IT zajednice. Predavači – vrhunski regionalni i svjetski stručnjaci – održat će više od 60 predavanja u ugodnom okruženju kino dvorane. Ključne teme bit će primijenjena umjetna inteligencija, podaci i strojno učenje, oblak infrastrukture, razvoja softvera i kibernetičke sigurnosti.

Konferencija je svoju reputaciju kod sudionika izgradila inženjerskim pristupom temama, fokusirajući se na stručna tehnološka predavanja koja sudionicima daju pregled novosti i inovacija te ih temeljito upoznaju s tehnologijama, alatima i mogućnostima primjene u praksi. Domaća ICT industrija u javnosti je prepoznata kao jedna od najinovativnijih te ima sjajnu međunarodnu reputaciju. Upravo su dvije hrvatske tvrtke ostvarile status prva dva jednorog u regiji, au konkurenciji za prestižnu titulu trećeg je više domaćih tvrtki, što dovoljno govori o razini aktivnosti unutar industrije. Sudionici će moći poslušati predavanja u režiji stručnjaka iz vodećih domaćih tvrtki, ali i saznati više o globalnim trendovima uz goste predavača iz inozemstva.

Sadržaj konferencije kreirat će se putem nominacija predavanja. Svi zainteresirani će na web stranici https://www.advtechdays.com/ moći nominirati svoje predavanje u razdoblju od 15. svibnja do 15. rujna te konkurirati za prestižni status ATD predavača. Kriteriji za odabir su stručnost i aktualnost teme, a svi potencijalni predavači predavanja moći će se prijaviti putem konferencijskih web stranica.

U prodaji su trenutno Super Blind Bird cijene kotizacije – namijenjene svima onima kojima nije potrebno vidjeti raspored predavanja na konferenciji kako bi osigurali svoju kotizaciju, jer na temelju iskustva znaju da će ih na ATD-u dočekati vrhunski tehnološki sadržaj. Super Blind Bird sudionicima nudi najpristupačniju cijenu od 129 EUR + PDV, koja vrijedi do 31. svibnja 2023. Svi zainteresirani s

Više o temiIzvor:Profitiraj.hr