7 savršenih: Metalizirani komadi koje ćemo nositi ovog ljeta

Ovo ljeto puno je modnih novosti i trendova, a koje ćemo nositi ovisi o nama samima. Možemo zaključiti kako je ljeto u znaku boja i uzoraka i kombinacija hrabrih koje ćemo slojevito slagati. Ljeto je razigrano godišnje doba u kojem smo opušteni i napokon neopterećeno možemo slagati cool kombinacije, uložiti u omiljene komade ili biti dotjerani za večernje i dnevne obveze. Trend koji je posebno upečatljiv za ovo ljeto su srebrni metalizirani komadi. Bilo da je riječ o cipelama ili modnim dodacima, metalizirani dodaci imaju posebno mjesto u našoj garderobi.

It komadi za podići ljetne outfite

Metalizirani komadi su preplavili street style scenu. Posebno bismo istaknuli modnu kuću Prada, kao nositelja ovog trenda u vidu mini torbice. Osim toga, ovog ljeta su u modi cargo hlače i bermude, a možemo pronaći obje verzije u metaliziranom ruhu. Koje komade ćete odabrati, ostaje vam, no ako pak na ispravan način želite osvježiti ljetne outfite, predlažemo statement metalizirani komad.

Zara nudi razne metalne komade od kojih bi izdvojili mini torbice kao must havedodatak. Ne, za one hrabre koje se žele zablistati na pravi način, predlažemo metalizirane kratke hlače. Ove ‘it’ komade možete nositi na razne načine i pomoću njih kreirati upečatljive outfite.

Više o temiIzvor: Journal.hr