Tri dana nakon masakra u školi u Srbiji: Dječak i djevojčica su kritično, učiteljica se oporavlja

TRAGEDIJA U SUSJEDSTVU

Foto: REUTERS/PIXSELL

Svi povrijeđeni u pučnjavi kod Mladenovca su operisani. Dvojica teško ranjenih mladića operisana su u Kliničko-bolničkom centru Dragiša Mišović. U beogradskoj bolnici nalazi se devet ranjenih iz mladenovačkih sela

Dvije pucnjave u samo dva dana u Srbiji odnijele su 17 života. Dječak (13) je u beogradskoj Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar ubio je zaštitu i osmero učenika te ranio još šestero njih uz učiteljicu. Uroš B. je u Mladenovcu. (21) ubio osmero te ranio 14 ljudi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ranjeni dječak i djevojčica iz osnovne škole i dalje su kritični. Dva dječaka i nastavnica koji su na liječenju su dobro, a dva dječaka koja su bila na liječenju u Tiršovoj puštena su kući, javlja Kurir.

Svi povrijeđeni u pučnjavi kod Mladenovca su operisani. Dvojica teško ranjenih mladića operisana su u Kliničko-bolničkom centru Dragiša Mišović. U beogradskoj bolnici nalazi se devet ranjenih iz mladenovačkih sela.

Doktor Milika Ašanin iz Urgentnog centra kaže da je sedam dana operisanih iz tri sela dobro. Pacijenti s najtežim ozljedama i dalje su pod budnim okom liječnika.

– Pokazali smo koliko kvalitetnog osoblja imamo, na jednom mjestu imamo ambulantu, zonu, izuzetnu opremu i operacijske sale – istaknuo je doktor.

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr