(VIDEO) OVO MORATE VIDJETI! Igrači bježali glavom bez obzira pred bikom

Foto: twitterscreenshot

Autor: Dnevno.hr/GIŠ.

Lude scene dolaze iz Francuske, gdje su prije početka utakmice na Stadion Guibert Brutus u Perpignanu, bikovi izvedeni prije početka utakmice.

Susret između Catalan Dragons protiv St. Helensa u Rugby Super League, prenosi Sky Sports, kada je jedan bik odlučio trčati po terenu, gdje su se momčadi zagrijale prije utakmice.

Na snimci se vidi voditelj bika, koji pokušava zaustaviti životinju, naravno bezuspješno, a igrači su počeli bježati i skakati na tribine, kako ih ne bi mogao dohvatiti.

Nitko nije ozlijeđen

Srećom bik nije uspio nikoga dohvatiti, osim možda nesretnika kojeg je na početku izvukao terenom, a na kraju je rezultat utakmice bio 24:21 za Dragonse.

WOW!!

Novo zagrijavanje na @DragonsOfficiel stvarno su se začinili kod kuće ove sezone!!!#Bullsintown #SkyRL pic.twitter.com/IwYM2xqYT5

— Sky Sports Rugby League (@SkySportsRL) 5. svibnja 2023

Autor:Dnevno.hr/GIŠ.

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr