Financije Heureka grupe sada vodi Luboš Kratochvíl

Luboš Kratochvíl od svibnja vodi financije Heureka grupe u čijem je sastavu i najveća hrvatska platforma za usporedbu cijena u web trgovinama, Jeftinije.hr. Luboš donosi veliko iskustvo u području financijskog i strateškog upravljanja.

Prije dolaska u Heureku radio je na vodećim pozicijama u financijama, telekomunikacijama i reviziji. Posljednje godine i pol radio je na poziciji financijskog direktora tvrtke Provident Financial u kojoj je proveo šest godina. Kao direktor financija bio je član izvršnog tima iu isto vrijeme odgovoran za poslovnu uspješnost te strateško planiranje i upravljanje financijama tvrtke, uključujući i internu procjenu rizika i financijske planove. Prije toga je jednako dugo (6 godina) radio kao direktor financija u UPC Češka i Slovačka te sedam godina kao menadžer u Ernst & Young (revizija i TAS). Svoje slobodno vrijeme najradije provodi s obitelji, a aktivno se bavi trčanjem i planinarenjem.

Jedna od njegovih ključnih zadaća u Heureka grupi bit će podrška strategiji rasta tvrtke sa strane financijskog vremena te kreiranje učinkovite komunikacije menadžment grupe s dioničarima i ostalim odjelima grupacije.

Luboš dolazi kao stručnjak s dugogodišnjim iskustvom i uvjeren sam kako ćemo uz njegovu pomoć uspjeti prebroditi ovo ekonomski izazovno razdoblje i, naravno, uspjeti u ostvarivanju zacrtanih financijskih planova i strategije kako bismo se još više približili našoj viziji, a to je – pomoći ljudima da kupuju pametno, bez granica“, komentirao je dolazak novog člana menadžerskog tima, Tomáš Braverman, CEO Heureka grupe.

Moj idući z

Više o temiIzvor:Profitiraj.hr