Nova era u kupnji, prodaji ili najvećoj vašoj nekretnini započinje uz Regent Real Estate Agency

Tržište nekretnina nikada nije bilo dinamičnije nego što je sada, au moru dostupnih nekretnina ponekad se lako izgubiti. Također, podrazumijeva se kako za pametno uložen novac zauzvrat želimo nekretninu krunu po našoj mjeri i ukusu. Bilo da kupujete, prodajete, unajmljujete ili iznajmljujete nekretninu, čitav proces olakšava agencije za nekretnine.

Po savjet ćete uskoro moći u novootvorenuAgencija za nekretnine Regent iza koje stoje privatni poslovni partneri Petra Kaćunko i Ante Todorić, zajedno s partnerima i investitorima iz Njemačke. To je jedinstvena agencija usmjerena napremium nekretninekoja nudi cjeloviti pristup prodavateljima i kupcima nekretnina te koja se u potpunosti vodi potrebama i željama klijenata.

Petra Kaćunko i Ante Todorić te poslovni suradnici Ivica Varvodić i Silvio Roguljić

Misija Regent Real Estate agencije svojim klijentima pruža izvanrednu uslugu i stručno vođenje kroz složene kupoprodajne procese, a odnose s klijentima temeljiti na povjerenju, stručnosti i transparentnosti poslovanja. Ako ste se odlučili na kupnju doma iz snova, agenti iz Regenta pružit će najvišu razinu usluge u svakoj fazi: od pomoći kod odabira prave nekretnine, donošenja informiranih odluka i savjeta oko financijskih i pravnih odgovornosti do pregovaranja s prodavateljem kako biste za vas dogovorili najbolje uvjete , istovremeno štiteći vaše interese. Isto tako, pružit će vam podršku u slučaju da unajmljujete nekretnine, vodeći računa o vašem proračunu i načinu života, a sve kako biste pronašli životni prostor koji ćete moći nazvati domom. Prodajte li nekretninu, iskusni tim stručnjaka vodit će vas kroz cijeli proces: počevši od procjene vrijednosti, do oglašavanja i pozicioniranja nekretnina kako bi se jedinstveno izdvajala od konkurencije, uz ciljani marketing distribuiran kroz sve važne kanale oglašavanja, kako u Hrvatskoj tako iu inozemstvu.

Prvi Regent ured, čije uređenje potpisuje renomirani arhitektTvrtko Topićslužbeno je otvorio svoja vrata u zagrebačkom Centru Kaptol, a event otvorenja podržali su obiteljski i poslovni suradnici.

U zagrebačkom uredu klijente već očekuje 10 iskusnih agenata, dok Split svoj Regent ured otvara 15. lipnja. Sljedeće godine Regent će svoje urede otvoriti i na području Istre i Kvarnera.

Regent svojim klijentima nudi individualni pristup, razrađenu marketinšku podršku na svim platformama i društvenim mrežama te višejezične kontakte u Hrvatskoj i inozemstvu.

Više informacija o agenciji možete pročitati na www.regent.hr

Foto: Mario Poje i Bojan Zibar

Više o temiIzvor:Profitiraj.hr