UŽIVO Nakon sjednice HDZ-a ministar Božinović daje izjavu

SJEDNICA ŠIREG PREDSJEDNIŠTVA

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL, ilustracija

Održana je sjednica šireg predsjedništva HDZ-a u središnjici na Trgu žrtava fašizma 4 u Zagrebu. Nakon sjednice ministar Davor Božinović dao je izjavu

Održana je sjednica šireg predsjedništva HDZ-a u središnjici na Trgu žrtava fašizma 4 u Zagrebu. Nakon sjednice ministar Davor Božinović dao je izjavu.

POGLEDAJTE VIDEO:

– Razgovori su praksa ove Vlade od početka njezina mandata. Što se tiče sudaca i tu su vođeni razgovori. Dogovorena su dva koraka. Prvo je hitno povećanje. Osim toga na razini države radi se novi zakon io pravosuđu, ali i svim državnim i javnim službenicima – kazao je Božinović, potpredsjednik Vlade nakon sjednice šireg Predsjedništva HDZ-a govoreći o bijelom štrajku sudaca.

– Jasno su komunicirane poruke ministra financija da na kraju tog procesa svi dobiju u okviru mogućnosti, koje postoje u državnom proračunu, veće mjesto. Siguran sam da će se razgovor nastaviti – istaknuo je Božinović.

– Nadam se da svi koji su korisnici usluga bilo kojeg sektora i svi koji su trenutno u bilo kojoj ulozi pred pravosudnim tijelima Republike Hrvatske neće trpjeti posljedice – dodao je.

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr