Moderna mama: Ususret Majčinom danu izdvajamo 9 najčitanijih intervjua s poznatim mamama

Najbolje iz rubrike Moderna mama

Svjesni važnosti uloge majke u rubrici Moderna mama posvećujemo se upravo njima – mamama koje s nama dijele svoja iskustva, savjete i otkrivaju čemu ih je majčinstvo naučilo.

Adriana Ćaleta-Car

Foto: Privatna arhiva

Adriana Ćaleta-Car

Adriana Ćaleta-Carpravnica je i suprugaDuje Ćalete-Cara, našeg nogometaša, koja nerijetko oduševljava svojim modnim kombinacijama. Par je u vezi skoro sedam godina, a sudbonosno ‘da’ izgovorili su u Dubrovniku prije više od pola godine. Kao kruna njihove ljubavi krajem kolovoza 2021. došao je sinčić kojem su nadjenuli tradicionalno dubrovačko ime Mauro. Mlada mama Adriana Ćaleta Car rijetko svog sinčića Maura pokazuje javnosti, a Journal je iskoristio priliku i saznao kako su se Dujei ona snašli u ulozi roditelja te kako uspije balansirati između posla i odgoja.

Cijeli intervju možete pročitati ovdje.

Foto: Martina Movrić

Nana Nadarević

Nana Nadarevićkći legendarnog glumca Mustafe Nadarevića prije pet mjeseci postala je majka preslatke Rumiuz koju joj se život preko noći promijenio. Iako u struci radi kao regionalna PR menadžericaMAC kozmetika, Nana nas svakodnevno zabavlja svojim sadržajem na društvenim mrežama. Nekada je na njima dijelila slike svojih putovanja po svijetu, dok danas dijeli nešto drugačiji sadržaj – majčinsku realnost.

Što je sve s nama podijelio, saznajte u članku ovdje.

Foto: Sanja Tušek

Paula Sikirić

Jedna od poznatijih influencerica na domaćoj sceniPaula Sikirić prije godinu i deset mjeseci postala je bogataš za još jednu životnu ulogu – postala je majka preslatke djevojčice Umjetnička laž. Budući da joj je to prvo dijete, njegov se život promijenio u potpunosti. Kako se osjeća kao majka, kako je odabrala ime te kako su se ona i zaručnik snašli u novim ulogama, otkrila nam je u razgovoru.

Cijeli intervju pročitajte ovdje.

Foto: Sanja Tušek

Lucija Lugomer

Poznata influencerica i modelLucija Lugomerpoznata je po svojoj ljepoti i modnim sadržajima koje rado dijeli na svojim društvenim mrežama. Angažirana na raznim poljima i često u ubrzanom ritmu života koji vodi, morala je pronaći balans. Naime, prije tri godine postala je bogataš za još jednu ulogu – onu najljepšu. Postala je mama živahnom dječačiću Leonu koji nas je već na ulazu u kuću dočekao s osmjehom na licu.

Što nam je sve otkrila, pročitajte ovdje.

Foto: Sanja Tušek

Iris Cekuš

Jedna od naših najuspješnijih manekenkiIris Cekuši njena suprugaPeter Soltz, brazilski model i lanjski pobjednik hrvatskog ‘Plesa sa zvijezdama’, prije šest tjedana dobili su drugo dijete. Njihova mala obitelj postala je bogatija za još jednu kćerkicu kojoj su nadjenuli imeIsabella Marie. Iris nam je otkrila na koji način se majčinstvo promijenilo, kako su se ona i suprug snašli u najljepšoj ulozi te kako se slažu njihove dvije djevojčice.

Cijeli intervju pročitajte ovdje.

Više o temiIzvor: Journal.hr