'OVO JE ZA MENE SMEĆE!' Šok nakon prolaza Leta 3: Ukrajinka se obrušila, ni BBC nema riječi hvale

Foto: Guliver IMage/Graham Finney/Slike naslovnice

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Osim domaćih, ni strani mediji nisu propustili nastup naših finalista, Leta 3, koji će s pjesmom ‘Mama ŠČ!’ pokušati izboriti pobjedu na Eurosongu.

Iako su glasovi obožavatelja Eurosonge diljem svijeta odlučili da upravo Hrvatska ide u finale, a društvene mreže vrve pozitivnim reakcijama, ima i onih kojima se nastupa Riječana nije vidjelo.

BBC je izvijestio o izvedbi Flight 3 i reakcijama obožavatelja Eurosonga, pa tako prenose različite reakcije, od onih koji smatraju da je Flight 3 zasluženo prošao u finale, do onih koji ne kriju razočaranje njihovom izvješću. Sam BBC nije previše sklon nastupu naših predstavnika.

HRVATSKA IDE U FINALE EUROSONGA! Let 3 u Liverpoolu uspio šokirati Europu: Kakav divan osjećaj!

Jedna od onih koje je komentirala naša predstavnica za BBC je Ukrajinka Oksana, koja smatra da je Let 3 “zakucao” svojom protestnom pjesmom protiv Vladimira Putina, kao što se njome slaže i Kjetil iz Njemačke, koji smatra da je nastup Leta 3 bio “ikoničan” . .

Ne, BBC prenosi reakciju Ukrajinke Marije koja misli drugačije.

“Nisu dovoljno ozbiljno shvatili situaciju u mojoj zemlji… Ovo je za mene smeće”, komentirao je, a BBC zaključio kako lažni projektili, korišteni u nastupu Leta 3, očito nisu dobro “sjeli” obožavateljima Eurosonga koji su vrlo blizu ratu.

SRPSKI MEDIJI SE RASPISALI, ‘HRVATI NAJŠOKANTNIJI!’ Susjedi imaju štošta reći o Letu 3 u Liverpoolu: ‘Ipak ih nisu diskvalificirali’

Autor:Dnevno.hr/ T. Š.

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr