Kandidati su doživjeli šok usred noći: David je završio bolnicu zbog agresivnog posjetitelja

‘PREŽIVIO’

Foto: Nova TV

Plavi su opet pobijedili pa su nakon telefonskih razgovora mirno zaspali. Ne, nisu spavali dugo jer je usred noći kandidate iznenadio veći pauk. Od neočekivanog posjetitelja najviše je nastradao David

Neumorne kandidate showa ‘Preživio‘ nitko nije motivirao bolje od njihove obitelji. Plavi i crveni tim ovoga puta odmjerili su snage u novom izazovu koji ih je potaknuo da daju sve od sebe, jer je nagrada bila razgovor s obitelji.

Foto: Nova TV

U novom poligonu kandidati su morali pokazati posebnu spretnost, jer je rezultatom velike razlike 10:3 pobijedio plavi tim. Dok su plavi slavili još jednu fenomenalnu pobjedu, u crvenom su timu potekle i suze. Nataša slomila se jer je jako priželjkivala razgovarati sa svojim djevojčicama.

– Osjećam se užasno. Pričali smo koja nam je najvažnija nagrada i to je baš ova – istaknula je Nataša.

Za razliku od crvenih, plavo je pleme bilo oduševljeno.

Foto: Nova TV

– Ako budemo ovako igrali, tko nam je ravan? Neka dođu i žuti! I ljubičasti – kazala je Sanja ponosna na plavi tim.

Foto: Nova TV

Osim telefonskih poziva, uživali su iu finoj gozbi.

– Ova mi je nagrada definitivno bila jedna od najljepših i najočekivanijih. Znam da me dečko čeka doma sa psom i da je ostalo još malo do kraja – kazala je Nora nakon poziva.

Foto: Nova TV

Plavi su nakon telefonskih razgovora mirno zaspali, no nisu spavali dugo jer usred noći kandidate je iznenadio veći pauk. Od neočekivanog posjetitelja najviše je nastradao David koji je zbog ubode završio u bolnici.

Foto: Nova TV

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr