ŠOKANTNA UTAKMICA U MADRIDU! Real na Final Fouru, Hezonja odličan, Partizan može žaliti

Foto: Cordon/Press Baloncesto/Guliverimage

Autor: Gordan Ivan Šojat

U srijedu je igrano finale iz serije od pet utakmica između Real Madrid ja Partizana, za plasman na Final Four košarkaške Eurolige, a na kraju je pobjedu odnio Real Madrid s 98:94.

Sraz između ove dvije momčadi nije mogao biti napetiji, prvo je Partizan poveo s 2:0 u utakmicama i svi su očekivali kako će u Beogradu u dvije utakmice završiti Real.

Ne, Kraljevski klub je u seriji uspio poravnati 2:2 i večeras je odlučujuća utakmica odigrana u Madridu u kojoj je Partizan bio znatno bolji protivnik u prvom poluvremenu koje je završilo s 55:39 u njihovu korist.

🇷🇸 Beograd 05.10.2023

Navijači Partizana gledaju 5. košarkašku utakmicu između Real Madrida i Partizana 📷 Mondo pic.twitter.com/SXYBqHdhTn

— 101% ULTRAS (@101ULTRAS) 10. svibnja 2023

Luda završnica

Ipak Real ne bi bio Real te je uslijedio veliki povratak u drugom dijelu, au samoj završnici utakmice ušlo se u egalu 81:81, a jedna od glavnih uzdanica Reala bio je naš Hezonja.

⏱ Real Madrid naprijed! Spektakularan povratak… IZGUBILI SU 18 BODA. #Euroliga

➡ Real Madrid 97-88 Partizan | Globalni: 2-2. pic.twitter.com/8lZRL1rwE1

– El Chiringuito TV (@elchiringuitotv) 10. svibnja 2023

Hrvat je pogodio par odlučujućih koševa, uz par trica iz teških pozicija i zapravo donio odlučujuću prednost Final Four Realu, iako se Partizan u samoj završnici opasno približio na 97:94, Panter je promašio tricu za izjednačenje, dok je Hezonja zabio jedan od dva slobodna bacanja, a Partizan nije realizirao zadnji napad.

🚨🏀 REMONTAD: Košarkaši Real Madrida vratili su se protiv Partizana nakon što su gubili 0-2 i dobili seriju 3-2.

✨Kvalificirali su se za polufinale Euro lige. pic.twitter.com/FGtujxfAuN

— Zona Madrida (@theMadridZone) 10. svibnja 2023

Autor:Gordan Ivan Šojat

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr