Koje frizure nosimo ovog ljeta? 4 stila posebno su se izdvojila

Šiške iz 70-ih

Trendovi iz prošlosti se ne prestaju vraćati, pa tako ni frizure nisu izuzetak. Šiške iz 70-ih odgovaraju svim oblicima lica. Svatko može isfurati ove nježne šiške. Zamolite svog frizera za mekane i neravne šiške, a izbjegavajte tvrde, ravne stilove. Kako biste ih oblikovali kod kuće, isfenirajte ih naprijed-nazad četkom kako biste stvorili mekoću. Potrijebite serum po izboru kako biste učvrstili i osigurali da vaše šiške ostanu stilizirane duže vrijeme.

Oštri bob

Još jedan trend za koji možemo zahvaliti Hailey Bieber. Ovaj rez najbolje stoji na ravnoj do valovitoj kosi. Dužina bi trebala biti do donjeg dijela brade, gotovo bez ikakvih slojeva. Za zaglađivanje kose i dodavanje sjaja upotrijebite ulje za kosu ili silikon za kosu.

Šiške inspirirane Francuskinjama

Svatko traži svježi početak ljeta, a ovo je jednostavan način da se postigne bez napora. Ove šiške su prekrasan način da napravite promjenu, a da pritom vaš stil izgleda lako i nevjerojatno laskavo. Kako ćemo uskoro sve češće nositi podignutu kosu zbog toplog vremena, ove šiške su savršene nadopune jer uokviruju lice i osvježavaju vašu dignutu frizuru.

Izgled odgovara svakom tko traži suptilnu promjenu, ali je univerzalno laskav za sve tipove kose. “Vodopadne šiške” trebale su biti duljine do jagodica. Francuskinje svoje šiške nose kraće u sredini s tankim dužim dijelovima sa svake strane; ove šiške ne bi trebalo prelaziti preko cijeloga čela.

Lob frizura

Na ovaj ili onaj način, bob je uvijek u modi. Ovaj stil savršen je za ljetne mjesece i vrlo šik način da promijenite svoj izgled. Također, izgleda sjajno na svim tipovima kose. Ako imate kovrčavu kosu, pripazite na duljinu prilikom šišanja jer se kovrčava kosa prirodno skuplja. Zamolite svog frizera za rez bez previše tupih rubova za kretanje i skrivenih slojeva. Isprobajte ulje za stiliziranje za uklanjanje volumena i kako biste zagladili svoju frizuru.

Više o temiIzvor: Journal.hr