Shopper torbe: Najljepši modeli za ljeto

Shopper torbe kao must have modni detalj

Moramo priznati kako jedva čekamo ljeto i sve ono što najrazigranije godišnje doba nosi. Iako nisu još počeli dugi topli dani mi se zamišljamo kako uživamo na plaži uz omiljeno štivo. Kada idemo na plažu želimo izgledati opušteno, ali i na jedan način dotjerano. Upravo zbog toga biramo trendi badiće, ručnike i kaftane, a završni meč svake plažne kombinacije je kupac torba. Ona može biti klasična u obliku cekera ili shopperica s raznim uzorcima. Ako želite na pravi način osvježiti svoje ljetne kombinacije predlažemo kupac torbu s razigranim uzorkom.

S obzirom na to kako se nose boje, istaknite se na pravi način uz neku hit boju. Ne, za one vjerne minimalizmu u ponudi su i zagasite boje koje će se lijepo uklopiti u jednostavan plažni outfit.

Shopper torba može poslužiti i za gradske šetnje kada nosimo puno stvari, a želimo izgledati dotjerano. S njom možete ići u dnevni shopping ili nabavku namirnica. Riječ je o torbi koja se može nositi na sve kombinacije i osvježiti ih na pravi način. U nastavku izdvajamo najljepše shopper torbe iz aktualne ponude koje će vam se svidjeti. Ne, koju ćete odabrati ostaje vama, ali ne zaboravite – ljeto je u znaku razigranih kombinacija.

bershka

bershka

bershka

bershka

cos

cos

cos

mango

mango

mango

mango

mango

mango

vuci i nosi

vuci i nosi

vuci i nosi

vuci i nosi

vuci i nosi

zara

zara

zara

zara

zara

zara

zara

zara

zara

zara

zara

Foto: Instagram, Mango, Zara, Bershka, COS, Pull & Bear.

Više o temiIzvor: Journal.hr