Mir, prirodna idila, privatna plaža – sve to ima ova vila na otoku Čiovu

Budući da nam se posljednjih nekoliko dana vratilo tmurno i kišno vrijeme, svi već s nestrpljenjem iščekujemo toplije i sunčanije dane. Ipak, nema ništa boljeg od ispijanja kavice na suncu i uživanja na zraku dok zamišljamo kako na plaži bezbrižno gledamo u daljinu i ‘radimo’ na našem preplanulom tenu.

Ovoga smo puta svoju opuštajuću oazu našli na otoku Čiovu. Otok Čiovo smješten u srednjoj Dalmaciji, nedaleko od grada Trogira, popularna je turistička destinacija zbog svojih prekrasnih plaža, kristalno čistog mora, mirnih ribarskih sela i bogate povijesne baštine.

Otok je povezan s kopnenim mostom koji vodi iz Trogira, što ga čini vrlo dostupnim posjetiteljima. Na otoku Čiovu nalazi se nekoliko naselja, uključujući Okrug, Arbaniju, Slatine, Žedno, Garmu… Upravo se u Garmi, koja je udaljena 400 metara od centra malog ribarskog mjesta Slatine, smjestila Villa Garma poznata po nagrađivanoj arhitekturi.

Uživajte u miru, prirodnoj idili i privatnoj plaži

Okružena stoljetnim borovima, bujnim mediteranskim vrtom i prekrasnom vegetacijom, ova vila na Čiovu nudi panoramski pogled na Jadransko more i izvrstan pristup plaži s vlastitim privatnim molom. Udaljen od ulice, pažljivo osmišljen ulaz u vilu pruža potpunu privatnost i osjećaj okruženosti prirodom. Idealno za jutarnja ispijanja kave u vrtu ili popodnevno druženje s društvom, ovaj smještaj osmišljen je za prava ljetna uživanja i potpuni odmor.

Više o temiIzvor: Journal.hr