ZABORAVLJENI VATRENI U PROBLEMIMA! Zadobio potres mozga, ozljeda nije niti malo bezazlena

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Autor: Dnevno.hr/PV

Filip Uremović pamtit će ovo kolo u Bundesligi. Teško je nastradala Hertha 5:2 od Kölna, ali ono što je još bitnije da je pretrpio gadnu ozljedu, zadobio potres mozga…

Naime, Uremović je morao izaći iz igre već u 12. minuti nakon što je dobio jak udarac u glavu. Odmah mu je ukazana pomoć, ali se nije dobro osjećao, bio je ošamućen.

Dakle, sama se nezgoda dogodila još u osmoj minuti kod gola Kölna koji je glavom zabio Davie Selke. U skoku je u ljeto osim lopte udario i stopera Herthe.

Uremović nastradao

Nakon pregleda liječnici odredili su mu tri dana strogog mirovanja. Radi se o lakšem obliku potresa mozga, ali to nipošto nije benigna ozljeda. Potom će se vidjeti kad će se moći vratiti na teren. Sad se uglavnom osjeća dobro.

Hrvatski nogometaš ima 26 godina, u Herthi koja je posljednja u Bundesligi igra od prošlog ljeta kada je stigao kao slobodan igrač iz Rubina iz Kazanja.

Foto: Ronald Gorsic/CROPIX

U prošloj sezoni bio je na posudbi u Sheffiled Unitedu, nakon što je izbio rat u Rusiji. Ugovor ga veže do lipnja 2026. godine, a ozljeda mu se dogodila baš kad je dobio komplimente za igru.

Prema Transfermarktu vrijedi oko dva milijuna eura, a za Vatrene je skupio šest nastupa.

Autor: Dnevno.hr/PV

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr