Jedna od najpoznatijih influencerica rodila je prvo dijete, objavila i preslatke fotografije

Modna influencerica S poštovanjem Julespravim imenom Julie Sariñana, rodila je svoje prvo dijete. Na Instagramu je objavila niz fotografija sa suprugom Kevinom i njihovim novorođenim sinom kojeg su nazvali Matisse Jean.

Uz fotografije je napisala i emotivan opis: “Stigao je naš slatki dječak – Matisse Jean Berruer Sariñana. To je najdublja, najposebnija ljubav koju smo ikada osjetili. Izuzetno smo zahvalni što smo sada tročlana obitelj. Matisse, hvala ti što si me učinio svojom mamom. To je postizanje mog života kojim se najviše ponosim. Već si mi pokazao drugu vrstu ljubavi koju nikad nisam iskusila, volim te iznad svega. Ti si moj cijeli svijet. Proslava mog prvog Majčinog dana s tobom čini me tako sretnom!!”

Julie je razveselila svoje obožavatelje kada je krajem veljače objavila sretne vijesti o dolasku prinove i pokazala trudnički trbuščić. “Ovog proljeća cvijeće nije jedino što cvjeta… Raste i bebica Berru! Imam osjećaj da sanjam! Veselim se novom poglavlju majčinstva i dočeku bebice s Kevinom koji je ljubav mog života. Jedva čekamo da te upoznamo, bebice, već te sad jako volimo!“napisala je uz niz fotografija na kojima je u dugoj plavoj suknji i zelenom topu.

Više o temiIzvor: Journal.hr