Pogledajte cestu kod Obrovca! Golemi odron kamenja, kao što je uz rijeku. Najavili su novu kišu

ZATVORENE BROJNE CESTE

Foto: 24sata.hr

Veliki broj cesta na području Zadarske županije zatvoren je što zbog odrona što zbog poplavljenih cesta… Stanovnicima na ruku ne ide ni prognoza, jer se očekuju nove oborine…

Zrmanja se jučer prelila i potopila Obrovac, a grad je danas i dalje pod vodom. Kiša je stala i provirilo je sunce, ali bujica vode i dalje je snažna, a nove padaline i moguće grmljavinsko nevrijeme očekuju se u popodnevnim satima prema prognozama.

POGLEDAJTE VIDEO:

– Vreće s pijeskom su mještani počeli stavljati još kad je bilo 5-6 centimetara od izlijevanja Zrmanja. Dolje uz rijeku je kaos, žene plaču, a problem je što ovdje živi dosta starijih ljudi – ispričao nam je jučer čitatelj.

POGLEDAJTE VIDEO:

A zbog jakih padalina došlo je i do odrona zemlje i kamenja na cesti u blizini kolodvora kod Obrovca… Kako je vidljivo na fotografiji, došlo je do većeg odrona zemlje..

Foto: 24sata.hr

Veliki broj cesta na području Zadarske županije zatvoren je što zbog odrona što zbog poplavljenih cesta. Riječ je o cestama DC1 Gračac-Palanka; DC27 Gračac-Zaton Obrovački i Obrovac-Karin (zbog odrona); DC38 Požega-Orljavac; DC503 podvožnjak u Biogradu; ŽC5165 između Gornjih Ploča i Lovinca; ŽC5217 Dobroselo-Mazin-Bruvno; ŽC5203 Srb-Otrić; ŽC2219 Pila-Sljeme (zbog odrona).

OVDJE PRATITE SITUACIJU S POPLAVAMA IZ MINUTE U MINUTU

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr