Symbolab

OSNOVNI PODACI
Naziv Symbolab
namjena Moćan kalkulator i edukativni alat za matematiku
Android Trgovina igračaka
iOS Trgovina aplikacijama
Cijena Besplatan / 31,72 eur godišnje (Pro)

Symbolab je još jedan napredni kalkulator prvenstveno za matematiku i fiziku koji omogućuje jednostavno rješavanje i najsloženijih zadataka, a uz precizna objašnjenja kako riješiti zadatak zajedno sa svim koracima, što ga čini još jednim izvrsnim alatom kada želite savladati neko gradivo.

Bilo da se radi o osnovnoj aritmetici, algebriji, trigonometriji, geometriji, matematičkoj analizi ili linearnoj algebriji, Symbolab će poslužiti kao idealan alat za dolazak do rješenja. Osim toga, specifičnost ove aplikacije i platforme je njezina sposobnost rješavanja problemskih zadataka iz različitih područja, pa tako može rješavati zadatke koji su zadani utekstualnom obliku.

Tu je i mogućnost generiranja grafova i iscrtavanja jednadžbi i funkcija sa svime što vam može zatrebati (prikaz raspona, nula, ekstrema, asimptota, derivacija, integrala i ostalo), zatim mogućnost rješavanja geometrijskih problema, podrška za mnoga druga područja npr. kao što su fizika, kemija, financije i ekonomija i još mnogo toga.

Njegova edukativna uloga naglašena je i posebnim dijelom unutar kojeg se gradivo može svladavati kroz interaktivno personalizirane vježbe i kvizove pri čemu je moguće izabrati, težinu i broj zadataka koliko se želi riješiti, a Symbolab će pružati informacije o napretku i postignutom rezultatu (treba preuzeti odvojenu vrijednost). aplikaciju Symbolab praksa za Android ili iOS).

Naravno, mogućnosti ima još, a bilo da se traži sposoban kalkulator za brojne izračune ili cjeloviti edukativni alat za svladavanje gradiva ili osmišljavanje testova za učenike i studente, Symbolab će se pokazati kao prilično zgodno rješenje. Uz besplatno izdanje koje je ograničeno mogućnostima i prikazom koraka rješenja, tu je i inačica Pro za koju je potrebno platiti godišnju pretplatu od 31,72 eura gdje ograničenja nema.

Više o temiIzvor:Bug.hr