VIDEO Sakrio lice i uništio skupocjeni fotoaparat. Stigla je redateljeva osveta

ŠPANJOLSKI HULIGAN

Fotografija: Twitter

Navijač nezadovoljan porazom od Barcelone i proslavljenim naslovom ušao je na travnjak i osvetio se na opremi. Espanyol tone prema drugoj ligi

Espanyol bi se nakon dvije sezone u prvoj španjolskoj ligi mogao vratiti u niži rang. Kultni klub osnovan 1900. i četverostruki osvajač Kupa kralja grca u zoni ispadanja.

POGLEDAJTE VIDEO: Slavlje u Barceloni

Četiri kola prije kraja četiri boda je udaljena od sigurne zone, a možda će baš nedjeljni poraz Barcelona 4-2 biti presuđen u borbi za ostanak. Kad ti pritom gradski rival još proslavi naslov u tvom dvorištu, to je posebno bolno.

Dio navijača utrčao je na teren nakon slavlja Xavijeve momčadi i tražio fizički obračun, nakon čega su gostujući igrači pobjegli u svlačionicu. A bijesna masa počela je uništavati po terenu. Jedan huligan tako je srušio skupu TV kameru.

Fotografija: Twitter

Prekrio je lice misleći valjda da to nitko neće primijetiti. Grdno se prevario. Druga kamera ga je snimila, a režiser prijenosa briljantno reagirao i ostavio krupni kadar njega da svi vide tko je ta budala koja neće tako skoro na stadionu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr