Ove multifunkcionalne palete su sve što nam treba u torbici

Tajna besprijekornog make upa izgleda krije se u vrhunskim proizvodima. One će prekriti male nedostatke na vašoj koži i istaknuti najbolje. Čak i za postizanje jednostavnog, minimalnog make upa izgleda potrebno nam je nekoliko proizvoda. puder, korektor, highlighter, ruž za usne, sjenilo i maskara samo su neki od favorita koji se nalaze u našoj svakodnevnoj make up rutini i pune naše kozmetičke torbice. Osim kozmetičkih torbica, za dane ispunjene brojnim obvezama kada je brzo šminkanje neizbježno, stvaraju nered i unutar naših dnevnih torbica.

Kao savršeno rješenje za nekoliko make up proizvoda izgubljenih u neredu naše torbe, ali i kao odličan izbor za putovanja, osmislili su se poznati beauty brendovi multifunkcionalne palete.

Paleta za besprijekoran makeup look

U jednostavnom i kompaktnom pakiranju koje će smanjiti nered unutar svake kozmetičke i dnevne torbice, multifunkcionalna paleta posta bit će vaš najbolji prijatelj. Unutar njih krije se nekoliko različitih proizvoda koji stvaraju onaj željeni besprijekoran finiš. Osim što koristite jednostavnost u svakodnevnom nanošenju make upa, odličan su dodatak vašoj dnevnoj torbi za koju ćete posegnuti uvijek kad vam je potrebna brza popravak šminke tijekom dana. Unutar njih najčešće se nalaze kremasti i puderasti proizvodi koji stvaraju besprijekornu bazu za svaki make up look.

Korektor, puder, higlighter i rumenilo osnova su svakog looka, ali i proizvodi koji najčešće zahtijevaju popravke tijekom dana.

Izdvojili smo neke od favorita

Bilo da volite odličan make up koji stvara mladenački izgled, konturiranje, strobing ili želite u dnevnoj torbici imati tri omiljena klasika, puder, korektor i rumenilo, između paleta koje smo za vas izdvojili u nastavku, pronađite savršenu kombinaciju proizvoda u njihovom najpraktičnijem izdanju .

Foto: Instagram ( @clairrose, @nikkiemakeup), Cultbeauty, dm, Dermacare, Chanel, Hourglass

Više o temiIzvor: Journal.hr