Prijedlozi za kratki odmor kada trebate ugoditi sebi

Briga o zdravlju na jednom mjestu

Programzdravlje4meosmišljen je kao vaš osobni asistent koji misli isključivo na vaše zdravlje. Upravo osluškujući klijenta i njegove potrebe, Merkur je kreiraododatno zdravstveno osiguranjeprilagođeno svim izazovima modernog života i potrebama pojedinca.

Ovisno o odabranom paketu, s limitima od 300 do 2.000 eura, klijentima su pokriveni troškovi specijalističkih pregleda, dijagnostičkih obrada, laboratorijskih pretraga, fizikalne terapije, malih operacija te drugog liječničkog mišljenja i kućne njege. Dodatno je moguće ugovoriti pakete Nezgode i Zdravlje Plus osiguranje, a višu razinu zaštite osiguravajufit4lifepreventivni programi.

Odmor i prevencija kao ključ zdravlja

Odlučite se za svoj optimalanfit4lifeprograma i svake godine odaberite jedan od ponuđenih programa. Tako Classic program uključuje sustavni pregled koji možete obaviti u poliklinici ili u udobnosti partnerskog wellness hotela. Fitness program uključuje vježbanje u partnerskom fitness studiju, dok Relax omogućuje boravak u hotelu s noćenjem i wellness uslugama. Program Prehrana omogućuje konzultacije s nutricionistom, izradu plana prehrane te po Vašem izboru test intolerancije na hranu te analizu sastava.

Za kraj, vratimo se na početak članka. Vrijeme je da se postavite na prvo mjesto i ugodite sebia zahvaljujući preventivnim programima spojit ćete ugodno s korisnicima.

Više o temiIzvor: Journal.hr