Pastrnjak

OSNOVNI PODACI
Naziv Pastrnjak
namjena aplikacija koja podučava kuhanje
Android Trgovina igračaka
iOS Trgovina aplikacijama
Cijena Besplatan

Mnogi imaju neopravdan strah od kuhanja, no jednom kada otkriju sve draži pripreme jela uz brojne maštovite recepte, ubrzo zavole kuhanje do te razine da im se kulinarske vještine mogu početi mjeriti s velikim kuharima. Doduše, svaki je početak težak, a Pastrnjak je aplikacija koja se želi promijeniti.

Naime, riječ je o edukativnoj aplikaciji koja i potpunim početnicima omogućuje relativno brzo savladavanje osnovnih kulinarskih vještina kroz njima prilagođene lekcije, a kasnije ih i proširivati. Potonje zapravo znači da i oni koji već dobro poznaju kuhinju mogu naučiti nešto novo ili proširiti postojeće vještine (u početku je potrebno odrediti samo procijenjenu razinu kulinarskog znanja).

Zanimljivo je da Parsnip nudi mnoštvo kvizova kroz koje možete naučiti brojne trikove i kulinarske tajne, ali i prepoznati namirnice i ostalo što je u konačnici potrebno da postanete pravi majstor kuhinje. Naravno, ponuđeni recepti objašnjeni su korak po korak, a tu su i druge sitnice poput generiranja popisa za kupnju.

Ukratko, Parsnip je pametno osmišljena aplikacija koja će vam na različite načine pomoći da izoštrite kulinarske vještine ili ih počnete iznova učiti, a može poslužiti i za otkrivanje zanimljivih recepata. Da stvar bude još bolja, aplikacija je potpuno besplatna.

Više o temiIzvor:Bug.hr