NOGOMETAŠ NA ARKANOVOM GROBU! Šokiran ratnim zločincem, ovo o Jugoslaviji nije zaboravio

Foto: instagram screenshot

Autor: Dnevno.hr/GIŠ.

U zemljama istočne Europe mnogi moćnici, koji su do svog kapitala došli nezakonitim radnjama, vole biti vlasnici sportskih klubova, ponajprije nogometnih, a jedan takav je i onaj ratnog zločinca Arkana, Obilića.

Obilić je beogradski klub koji datira iz 1924. godine, ali najveće uspjehe postigao je kada ga je vodio ozloglašeni Željko Ražnatović Arkan, kada je 1998. godine osvojio prvenstvo tadašnje SR Jugoslavije.

Za vrijeme Arkanova predsjednička kola su razne priče kako se ponašao prema igračima, pričalo se io šamaranju, pričalo se i da je titula namještena, ali jedan od onih koji je uvijek branio Ražnatovića bio je bivši igrač šampionske momčadi. of Obilić, Kuzman Babeu .

Obilježio godišnjicu

Tako je Babeu na godišnjicu osvajanja prvenstva s Obilićem otišao na grob Arkanu i sve ovjekovječio fotografijama i objavom:

“Predsjednici, na današnji dan prije 25 godina osvojili smo prvenstvo Jugoslavije. Hvala vam na nezaboravnim trenucima. Neka te čuvaju anđeli”, napisao je Kuzman Babama i napravio selfie na grobu Željka Ražnatovića Arkana sa žutom ružom koju mu je ostavio na grobu.

Kuzman Babeu je inače o odnosu Arkana i igrača jednom izjavio:

“Bio je to prijateljski odnos. Nije bilo šamaranja, a bio sam pod njegovom komandom u klubu tri i pol godine. Disciplina je bila tu, ona je na prvom mjestu. Da nije bilo nje, ne bi bilo uspjeha Obilića”, rekao je Babeu, a od velikog Obilića, koji je jedno vrijeme vodio i Ceca, klub koji se trenutno natječe u Beogradskoj zoni preostala.

Autor:Dnevno.hr/GIŠ.

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr