'PETKOVIĆU PROPAO VELIKI TRANSFER'! Problemi za Dinamo, a Bruno traži najveću plaću ikad

Foto: Ronald Gorsic/CROPIX

Autor: Gordan Ivan Šojat

Jedan od glavnih eksponata iz maksimirske šume koji traži novu destinaciju je Bruno Petkovićo kojem se uglavnom pisalo kako će na ljeto gotovo sigurno u turskom Trabzonsporu.

Od kada je Nenad Bjelica preuzeo turskog velikana, medijima se moglo pročitati da će bivši trener Dinama kod sebe povući dvije glavne vedete, Oršića i Petkovića, no to je sve ostalo samo na pričama.

Turski klub je navodno kontaktirao Dinamo oko transfera, ponudili su po nekim informacijama 1,2 milijuna eura, što nije zadovoljilo apetite Dinama.

Kako se navodi, Bruno Petković želi ugovor koji Dinamo zbog financija ne želi prihvatiti.

Čini se da je Petkovićev odlazak ovoga ljeta vjerojatan, Trabzonspor Nenada Bjelice zainteresiran je za njegovo dovođenje. 🚨 pic.twitter.com/5YPA8mGCJG

— 🇭🇷 (@TheCroatianLad) 10. svibnja 2023

Odustali od posla

“Trabzonspor se izvukao iz borbe za Petkovića, jer Dinamo ne želi smanjiti visinu odštete”, piše izvor blizak klubu Serdar na Twitteru.

Bruno Petković ulazi u zadnju godinu ugovora s Dinamom, klub i igrači nisu se dogovorili oko novog ugovora, Vatreni traži previsoku plaću (navodno traži 1,2 milijuna eura za godinu dana), tako da je prodaja Petka zapravo jedini izlaz za Dinamo da barem nešto zaradi na igraču kojeg je doveo za milijun eura iz Bologne.

Isto tako se zna kako bi se Bruno rado vratio u Italiju, barem tako tvrdi stručnjak za transfere Nicolo Schira te navodi kako bi Petković radio u Serie A nego u Trabzonsporu.

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

No do kraja prijelaznog roka još je dosta vremena, Dinamo je znao i prodavati igrače usred borbe za neke europske kupove, tako da vjerujemo kako će na kraju Petković i uprava naći zajednički jezik.

Autor:Gordan Ivan Šojat

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr