Pojam

OSNOVNI PODACI
Naziv Pojam
namjena Platforma za upravljanje projektima i kolaboraciju
Android Trgovina igračaka
iOS Trgovina aplikacijama
Cijena Besplatno / od 8 USD mjesečno po korisniku

Najjednostavnije rečeno, Pojam je hibridna platforma za rad na projektima i općenitu kolaboraciju koja se može koristiti za različite namjene; može se koristiti za vođenje osobnog dnevnika, planiranje putovanja, izradu portfelja, pisanje blogova, organiziranje informacija, upravljanje projektima i zadacima, izradu dokumentacije te još mnogo toga.

U osnovi, sve se svodi na stvaranje stranice i dodavanje blokova sadržaja koji mogu biti što; od jednostavnih tekstualnih bilješki, preko složenih tablica, kalendara i kanban ploča do grafikona u koje možete dodati druge sadržaje poput slika, videa, kodova, anketa, kreirati obrasce i još mnogo toga.

Zapravo, jedna od ključnih prednosti Notiona je njegova iznimna fleksibilnost, tako da se doista može koristiti u različite svrhe, a sve je vrlo jednostavno za korištenje. Jako je naglašen segment suradnje, pa se ističe kao idealno rješenje za timove, a svakako treba istaknuti mogućnosti integracije s drugim servisima kao što su Slack, GitHub, Figma i Zapier.

Naravno, uključivanje značajki generativne umjetne inteligencije također je uključeno, tako da Notion također može generirati sadržaj putem svog Notion AI-a, a postoje i brojne druge mogućnosti. Osim toga, Notion se ne mora koristiti isključivo na pametnim telefonima, već mu se može pristupiti i preko računala, a sve to ima svoju cijenu.

Međutim, osnovno izdanje s ograničenim značajem može se koristiti besplatno i namijenjeno je individualnim korisnicima, dok je neophodno za timove plaćati pretplatu od 8 dolara mjesečno po korisniku.

Više o temiIzvor:Bug.hr