Top trendovi koji će privući poglede na vjenčanjima ovog proljeća

Power suit (7)

Kombinezoni u upečatljivim bojama

Nudeći besprijekoran šik izgled i dovoljnu udobnost za kretanje do ranih jutarnjih sati, kombinezoni će biti popularan stil odjeće za goste na vjenčanjima ove sezone. Pokrenuti sve većom potražnjom za praktičnošću, potrošačima željenu odjeću koja im pruža dobar izgled i osjećaj, s lepršavim krojevima širokih nogavica i upečatljivim bojama uključujući Pantone nijansu godine, magenta, mediteransko plavu i vatreno crvenu.

kombinezon (1)

Kombinezon (2)

Kombinezon (3)

Kombinezon (4)

Kombinezon (5)

Proljetno cvijeće

Klasičan stil za goste vjenčanja, cvjetne haljine ostaju vječni favorit, ali će se ove godine cvjetovi nositi veći i odvažniji nego ikad prije. Klasične cvjetne haljine i suknje bit će modernizirane naboranim slojevima šifona ili sjajnim, šljokičastim cvjetovima koji stvaraju 3D efekte.

Proljetno cvijeće (2)

Proljetno cvijeće (3)

Proljetno cvijeće (4)

Prirodno iz dana u noć

“Bez šminke” izgled nastavlja ostati relevantan u S/S 2023, ali će biti doveden na višu razinu prirodne ljepote, fokusirajući se na njegovu kožu, a ne prekrivanje. Stavljajući odjeću u središte pozornosti, gotovo neprimjetan izgled šminke postići će se laganim podlogama i korektorima, upotpunjenim blagim slojem maske i naglašenim ružem za usne kako bi se postigla definicija – samo pitajte Sofiju Richie.

Upečatljiva torba

Upečatljiva torba – ona koja čini ili razbija kombinaciju. Za one koji žele nositi minimalističku haljinu ili kombinaciju, statement torba je način da podignete izgled. Kako Y2K trend kič nastavlja dominirati kolekcijama dizajnera za S/S 2023. kvačilo torbe i minijaturne torbice ukrašene kamenčićima i kristalima usavršit će odjevnu kombinaciju za vjenčanje.

Izjava torbice (1)

Izjava torbice (2)

Izjava torbice (3)

Izjava torbice (4)

Izjava torbice (5)

S kravatom ili bez kravate

S kravatom ili bez kravate? To je pitanje. Za goste koji se pojavljuju u odjelima, dobro obuveni i potpuno angažirani – nošenje kravate bit će put naprijed. Zamislite izrazito svijetle boje koje se podudaraju s dress codom partnera ili partnerice. Ili kravata s uzorkom kao glavni komad uparen s jednostavnim klasičnim odjelima. Za goste koji dolaze na opuštenija vjenčanja, odgovor je – bez kravate. Umjesto toga, košulje od lanenog materijala s gumbima bit će klasičan izbor za vjenčanja na plaži za osjećaj svježine.

S kravatom ili bez kravate (1)

Kravata ili bez kravate (2)

S kravatom ili bez kravate (3)

Kravata ili bez kravate (4)

Mokasine i proljetna skliznuti na obuća

Udobne i svestrane, mokasine i proljetna skliznuti na obuća će upotpuniti i dovršiti odjevne kombinacije muškaraca na ovosezonskim vjenčanjima. Klasične mokasine mogu biti nadograđene patentiranim kožnim završetkom ili kroz suptilne detalje poput resa i kopči. Za smjeli izgled potražite modele s debelom potplatom ili potpuno bez pete.

Proljetne natikače (1)

Proljetne natikače (2)

Proljetne natikače (3)

Proljetne natikače (4)

Proljetne natikače (5)

Više o temiIzvor: Journal.hr