Pronašli smo jedinstveno porculansko posuđe inspirirano morem i prirodom

Kamenice, dagnje, školjke i ježinci… nekima dragi, nekome malo manje. Organizmi, životinje i školjke koje obitavaju u moru fasciniraju nas svojim izgledom, suživotom s drugim organizmima, a neki su i znak da je više čisto i stoga idealno mjesto za život.

Oni su ujedno poslužili kao inspiracija španjolskom brendu PORDAMSA koji izrađuje unikatno porculansko posuđe koje će vas iznenaditi i uljepšati najbolje gastro delicije s plodovima mora.

Jedinstveni i bezvremenski komadi posuđa

Osnovana 1975. u La Bisbal d’Empordà (Girona)PORDAMSA je obiteljska tvrtka koja spaja inspiraciju iz prirode, kreativnost i tehniku ​​u izradi ovih jela kojima se želi obogatiti doživljaj za stolom. Glavni fokus im je na prezentaciji jela, što je jasno vidljivo u njihovoj pripremi. Trenutno PORDAMSA dizajni prate kreacije najpoznatijih svjetskih kuhara i nude rješenja za najzahtjevnije hotelske projekte, estetski i funkcionalno.

U svom radu inspiraciju tražite u detaljima iz prirode kako biste postigli najneobičnije, jedinstvene i bezvremenske komade prilagođene potrebama svake gastronomske ponude.

Više o temiIzvor: Journal.hr