Horvatinčić prodaje jedno od najvećih imanja u državi: Ima bazen, golf igralište, vinski podrum, pse čuvare…

Središnji dio prostranog imanja Brdo zauzima glavna kuća, ukupne površine oko 2.500 četvornih metara.

Prodaje se velebno zdanje osuđenog poduzetnikaTome Horvatinčićau Samoboru, a za prodaju nekretnina zadužena je agencija Eurovilla koja nije oglasila cijenu pa smo ih zvali, piše 24sata.

– Ne znam koliko je cijena nekretnina, vlasnik je nije odredio. Ako je netko zainteresiran može doći vidjeti i dati ponudu. Cijena je na upit, traži se netko kome bi ova nekretnina odgovarala – rekao je za 24sataSergio Serdarušićagent zadužen za prodaju nekretnina.

Na stranici Euroville u opisu nekretnina stoji kako se Vila Brdo svrstava u najljepše stambene objekte u Hrvatskoj, a cjelokupno imanje prostire se na površini od oko 27.731 metara kvadratnih građevinskog zemljišta.

Foto: Eurovilla/screenshot

Središnji dio prostranog imanja Brdo zauzima glavna kuća, ukupne površine oko 2.500 četvornih metara.

‘Vrhunac luksuza’

Intimne prostorije kuće, uređene u de lux kategoriji, sastoje se od glavne spavaće sobe, prostrane kupaonice i ormara izrađenih po mjeri od najkvalitetnijeg drva.

Foto: Eurovilla/screenshot

U sklopu glavne kuće suvremeno je opremljena profesionalna kuhinja, kapacitirana za pripremu hrane za velika društva. Rashladni uređaji, sušionica sira i pršuta s podešenom temperaturom, posuđe i pribor za pripremu hrane ukazuju na to da je kuhinja osposobljena za najveće kulinarske pothvate.

Gostima je osiguran smještaj u apartmanima kategorije hotela s pet zvjezdica, s prostranim sobama opremljenim vrhunskim namještajem i sanitarijama čiji su zidovi obloženi žutim i bijelim oniksom, te dizajnerskom sanitarijom i prvoklasnom toaletnom opremom. pokazuju dašak klase.

U donjem dijelu parcele gospodarska je zgrada u kojoj su smješteni strojevi i alati potrebni za obradu i njegovanje vrtova, voćnjaka, vinograda, travnjaka i cvjetnjaka, od traktora i kosilice do stroja za čišćenje snijega. O besprijekornom izgledu cijelog imanja brine stručno je osposobljeno osoblje kojem je osiguran smještaj na katu zgrade površine oko 500 četvornih metara.

Zaštićeno od provale

Cijelo imanje opremljeno je sofisticiranom zaštitom protiv provala ili ometanja privatnosti, od portira u kućici na ulazu do sigurnosnih kamera, alarma, svjetlosnog nadzora i elektroničkog sustava dojave povezanog s policijskom postajom u Samoboru i zaštitarskom službom. Domaćini i posjetitelji mogu se osjećati potpuno zaštićenima od bilo kakvih ometanja ili pokušaja nepozvanog ulaska na imanje. Psi čuvari smješteni su u zasebnom ograđenom prostoru i dio su sigurnosnog sustava imanja.

Foto: Eurovilla/screenshot

U neposrednoj blizini je gospodarske zgrade golf teren s dvije rupe (golf vježbalište), opremljen tako da se na njemu može igrati danju i noću.

Domaćinima i njihovim gostima na raspolaganju je i rekreativno- njegovateljski dio kuće, u kojem je prostrani bazen na rubu koji je odlično mjesto za filmske projekcije i gledanje televizijskog programa, fitness dvorana s najmodernijim spravama za tjelovježbu, prostor za masažu i kozmetičke tretmane i turska kupelj. .

Vila Brdo ima vinski podrum površine oko 300 četvornih metara, ukopan ispod vinograda u kojem su agronomskom preciznošću zasađeni trsovi sivog pinota i zelenog silvanca, zaštićeni posebnim mrežama.

U podrumu se hladnom fermentacijom proizvodi oko 3500 boca sivog pinota i zelenog silvanca, koji nisu namijenjeni komercijalnoj upotrebi. U sklopu podruma je i impresivna enoteka arhivskih vina.

Vilu i oglas možete pogledati ovdje.

Više o temiIzvor:Poslovni.hr