Najljepši novi hoteli u Hrvatskoj za čaroban odmor ovog ljeta

Movenpick Split

Novi hotel Movenpick Split imat će 156 izvrsnih i udobnih soba s pogledom na more, dva restorana ilječilištecentar te inovativan radni prostor i objekt za održavanje konferencija. Hotel će imati i 110 podzemnih i nadzemnih parkirališnih mjesta uz velik broj postaja za punjenje električnih vozila.

Najsjajniji biseri hotela Mövenpick Split bit će jedinstvenirestoran na krovu,dnevni boravakprostor iterasa s infinity bazenom. Kao prvi takav prostor u Splitu i Dalmaciji, taj će kompleks nesumnjivo postati omiljeno mjesto za goste koji žele uživati ​​u najukusnijoj mediteranskoj hrani u opuštenoj atmosferi uz vrhunski dizajn. Radi se o istinskoj svestranoj destinaciji dostupnoj u svakom trenutku koja će oduševiti ne samo goste hotela, već i domaće goste i turiste koji dolaze u Split.

Mövenpick Split svoja će vrata otvoriti u drugom tromjesečju 2023. na plaži Žnjan, jednoj od najpoznatijih splitskih lokacija.

Novi projekti i proširenja Valamar hotela i ljetovališta

Za kraj smo ostavili nekoliko novosti iz Valamare. U 2023. godini, hotel Valamar Lakroma Dubrovnik dočekuje goste s potpuno preuređenim V Level sobama, obnovljenim zajedničkim prostorijama, potpuno renoviranim wellnessom prema konceptu Balance Mediterranean Spa te preuređenim prostranim unutarnjim bazenom i hotelskim restoranima i barovima.

Maksimalno opuštanje u prekrasnom mediteranskom kraju i obilje zabave za cijelu obitelj očekuje goste iu potpuno obnovljenom Valamar Guma Hotel. Elegantne sobe, restorani i barovi, bazen s toboganima i vrhunski prostor za obiteljsku zabavu Maro World – sve to možete pronaći u ovom hotelu.

Club Dubrovnik Sunny Hotel savršen je izbor za povoljan obiteljski odmor u Dubrovniku. U 2023. hotel nudi nove sadržaje i usluge, vanjski bazen od 700 m2 s novim toboganima te preuređenim i redizajniranim smještajnim jedinicama.

U porečkom Istra Premium Camping Resortu otkrijte Sunset Garden Premium Village, uronjen u bujno mediteransko zelenilo s pogledom na zadivljujuće zalaske sunca. Vrhunski smještaj očekuje vas u novim ekskluzivnim vilama s privatnim bazenom, dodatnim Maro sadržajima, novom premium kampu homeoviobogaćena ponuda wellness sadržaja u Balance Mediterranean Spa i novom restoranu Tuna Bay.

Hotel Valamar Lacroma Dubrovnik

Hotel Valamar Lacroma Dubrovnik

Istra Premium Camping Resort

Foto: Zori Timeless Hotel, Veladrion Resort, Sanja Jagatić, Zonar Zagreb, Mövenpick Split, Valamar

Više o temiIzvor: Journal.hr