Boja lavande: Najljepši komadi za ljeto

Lavanda – must have boja ljetne sezone

Posljednjih nekoliko godina u modi su minimalističke i jednostavne kombinacije. Živimo ubrzanim tempom s puno svakodnevnih obaveza pa bi u tom smislu naša odjeća trebala biti što jednostavnija. Kada se vaš ormar sastoji od funkcionalnih komada, brzo je i jednostavno kreirati kombinacije za svaki dan.

Ne, za posebne prilike želimo zablistati, a da bismo postigli potrebno je imati modne detalje u živim nijansama koje će podignuti svaki look. Upravo nas je zato boja lavande osvojila jer je riječ o detaljima koji su trendi, dojmljivi, a ujedno laki za kombiniranje.

Ljetne kombinacije u bojama

Možete odabrati cijelu kombinaciju u boji lavande, u vidu odjeće ili pak haljine u kombinaciji sa sandalama na petu kako biste kreirali svečanu kombinaciju. Ne, ako želite osvježiti dnevnu odjeću, predlažemo lanene detalji u boji lavande.

Modni dodaci najvažniji su stavka modnog looka i uz njih dobivate vau efekt. U tom smislu možete odabrati mini torbice ili torbe u boji lavande koje će podići vašu odjeću na pravi način. Modna kuća Bottega Veneta je izbacila modne dodatke u ovoj boji i moramo vam priznati kako su nam savršeni. U nastavku izdvajamo najljepše odjevne predmete i modne dodatke u boji lavande.

ROTIRAJ BIRGER CHRISTENSEN

Više o temiIzvor: Journal.hr