Top 5 malih kuća za odmor koje ćete imati u budžetu

Top 5 malih kuća za odmor koje ćete imati u budžetu

Top 5 malih kuća za odmor koje ćete imati u budžetu

S dolaskom ljeta teme naših razgovora sve češće uključuju godišnji odmor, putovanja i lokacije koje planiramo posjetiti. Kada tome pridodamo užitak odmora bez gužvi u predsezoni i dva produžena vikenda koja nam se bliže, postaje sve izvjesnije da bi bilo dobro isplanirati kratak predah od gradske svakodnevice.

Villa Milrose2

Osim toga, krajnji je rok i za planiranje ljetnog godišnjeg odmora, bilo da tražite standardni odlazak na more ili onaj malo luksuzniji odlazak u kuću s bazenom smještenu u prirodi nadomak mora i plaže. Zato smo istražili kuće koje vam stanuju u budžetu, a istovremeno pružaju duboki odmor i dašak udobnog luksuza za produženi vikend ili ljetnu godišnjicu. Donosimo vam pet kuća za odmor idealnih za obitelj ili grupu prijatelja.

Doza luksuza uronjena u prirodu

Vila Lu smještena je u blizini Nacionalnog parka Krka, a veliki prozorski zidovi odaju dojam potpune uronjenosti u prekrasnu prirodu. Ova kuća za odmor s dvije spavaće sobe može primiti najviše četiri gosta i savršena je za sve koji traže miran i spokojan odmor koji nije tako daleko od obale.

Vila Lu

Ostalo Lu7

Spavaće sobe su velike i prostrane, jedna ima bračni krevet, a druga dva kreveta za jednu osobu, što je posebno zgodno za obitelji s djecom. Potpuno opremljena kupaonica učinit će vaš boravak ugodnijim, baš kao i kuhinja u kući i vanjska kuhinja s roštiljem.

Vila Lu1

Vila Lu8

Vila Lu5

Vrijeme možete provoditi u bazenu, sunčati se na ležaljkama i uživati ​​u kavi ili čaši vina na vrtnoj garnituri. Pokraj vile nalaze se saune i sobe za opuštanje, koje se dijele s gostima sestrinske Grad The, a tu je i oprema za teretanu za sve koji vole biti aktivni. Osim aktivnosti u vili, otisnite se iu istraživanje prirode biciklima ili posjetite Nacionalni park Krka ispunjen prekrasnim jezerima i slapovima.

Vila Le

Grad Le3

Vila Le1

Duboki odmor u netaknutoj prirodi

Vila Lesestra blizanka Grad Lu, mirni je raj za savršeni obiteljski bijeg iz velikog grada. Potpuno uronjena u okolnu prirodu, vila svojih gostiju ispunjava dubok odmor. Vila Le izvrstan je izbor za sve avanturističke tipove koji vole provoditi dane istražujući okolicu, a budući da se nalazi u blizini Nacionalnog parka Krka, možete posjetiti jezera i vodopade i okupati se u slatkoj vodi.

Vila Le

Moderno uređen interijer sastoji se od dvije prostrane spavaće sobe koje primaju četiri osobe. Ovisno o godišnjem dobu, možete kuhati i ručati u unutarnjoj ili vanjskoj kuhinji, a prekrasni se dnevni boravak nalazi odmah do terase pa su dani u vili okupanom suncu.

Vila Le

Najmlađima su na raspolaganju igralište i trampolin, au grijanom bazenu mogu se odmarati i uživati ​​baš svi. Nakon kupanja odaberite sunčanje na ležaljkama, uživanje u dobroj knjizi na vrtnoj garnituri, a tu su i sprave za teretanu, kao i bicikli te sauna i soba za opuštanje koje se koriste zajedno s gostima Ville Lu.

Odmor Le1

Vila Lu2

Ljepotica iz filmova

Vila Elizabeta je luksuzna kuća s bazenom smještena u blizini grada Poreča. Mirni seoski raj osigurava potpunu privatnost, a blizu je sve što nam je potrebno na odmoru.

Vila Elizabeta

Brižljivo njegov vrt je odmor za oči, a najbolje ćete ga živjeti s ležaljkama i vrtnim namještajem. Bazen ispred kuće ima slanu vodu, a tu je i vanjski tuš pa ćete ovdje imati dojam privatne plaže. Gostima su na raspolaganju bicikli za istraživanje okolice, a za najmlađe tu su dječje igralište i trampolin.

Vila Elizabeth2

Vila Elizabeta

Vila Elizabet1

Prostrani je dnevni boravak ispunjen zbirkom knjiga i filmova, društvenim igrama, a tu je i Nintendo Wii. U vili se nalaze tri luksuzno opremljene spavaće sobe za šest gostiju, kuhinja, a izvan kuće je i roštilj. Dobra vijest je kako su kućni ljubimci dopušteni na zahtjev.

Vila Elizabet2

Willa Elizabeth4

Vila Elizabeta3

Ljepota Istre leži u njezinom pitomom selu koliko i na obali i zato preporučujemo da posjetite mala pitoreskna sela u blizini, kao i gradove Rovinja, Poreča i Umaga i doživite puni odmor u Istri.

Vila Elizabeth3

Dalmatinsko sunce

Smješten samo sedam kilometara od Šibenika i okružen zelenilom, Kuća Villa Milrose nudi mir usred čarobnog kraja. Iza upečatljivog žarko žutog pročelja, kriju se tri sobe u koje se udobno može smjestiti šest osoba.

Villa Milrose

Vila Milrose6

Villa Milrose3

Dvije spavaće sobe imaju veliki bračni krevet, a jedna soba s dva odvojena kreveta idealna je za pojedince ili djecu. Prostrani dnevni boravak krasi lijepi kameni kamin pa je tu udobno u svako doba godine. Potpuno opremljena kuhinja učinit će vaš boravak ugodnim i jednostavnim.

Vila Milrose

Villa Milrose2

U ovoj se kući možete odmarati, družiti, ali i raditi. Razonodu osiguravaju stolni nogomet, traka za trčanje, Netfilix, ali pretpostavljamo da ćete većinu vremena provoditi u predivnom vrtu s ležaljkama i bazenom, vanjskim tušem, kao i natkrivenom terasom koja uronjena u zelenilo okoliša donosi opuštanje, mir i odmor.

Šibenske su plaže udaljene nekoliko minuta vožnje, a ljetni život Šibenika nudi dobru zabavu za sve generacije pa se otisnite na istraživanje okolice i spojite spokojnu vile s pulsom grada.

Vila Milrose1

Villa Milrose1

Odmor nadomak grada

Villa Mara Šibenik smještena je u malom i mirnom mjestu Dubrava, udaljena svega nekoliko kilometara od povijesnog grada Šibenika. Ako tržite miran odmor izvan gradske vreve i pogled na opuštajuće zelenilo, ova je vila idealan izbor za vas.

Vila Mara

Villa Mara Šibenik prima najviše šest gostiju. Ima tri dvokrevetne spavaće sobe s vlastitom kupaonicom. Dnevni boravak je povezan s potpuno opremljenom kuhinjom i ima direktan izlaz u dvorište. Bazen i prostrano sunčalište omiljeno je mjesto za odmaranje, a ova je vila izvrsna i za djecu koja se mogu igrati u potpuno ograđenom dvorištu.

Villa Mara

Vila Mara3

Villa Mara3

Vila je na savršenoj lokaciji za posjet poznatim nacionalnim parkovima Krka i Kornati. Svakako posjetite i Šibenik. Razgledajte stari grad i ostale znamenitosti, a posebno uživajte u njegovoj živahnosti ako se tu zateknete tijekom ljeta.

Vila Mara1

Vila Mara2

Odmor iz snova

U ovih pet predivnih vila priroda pruža istinski odmor i opuštanje, a dozu udobnosti i luksuza koji stane u budžet zaokružuje dobar dojam. Svaku od njih možete bookirati na web stranici tvrtke Moja Luxoria. My Luxoria je hrvatska turistička agencija specijalizirana isključivo za najam kuća za odmor s bazenima, au svom portfelju trenutno ima 700 vila iz svih dijelova Hrvatske. Zavirite i među druge vile i možda pronađete svoje mjesto za odmor iz snova.

Najčitanije

Učitati još

Ostani u koraku s trendovima

Prijavi se na Newsletter časopisa.

Zatvori

Više o temiIzvor: Journal.hr