(FOTO) TENISKA ZVIJEZDA DIVLJALA, VLASTITU MAJKU TJERAO S MEČA! Zbog Rusa je izazvao scenu, a tata je morao slušati

Foto: GulliverImage/AP Photo/Gregorio Borgia

Autor: Ivor Krapac

Vruća glava i vruća krv našli su se u prvom planu u završnoj fazi velikog ATP turnira iz serije Masters 1000 u Rimu, a sa svojim bijesom, reakcije je izazvao Stefanos Tsitsipaspeti tenisač svijeta, koji je u polufinalu izgubio od Rusa u produženom meču zbog kišnih prekida Danila Medvjedeva.

Tsitsipasov fokus bio je na njegovoj majci Julije ApostoliMoskovljanka, zbog koje je u jednom trenutku izgubio glavu i zamolio je da napusti tribine.

Sve se zbivalo s porukom grčkog tenisača vlastitoj majci da ne govori na ruskom, s pojačanjem jednog komentatora da je Grk to napravio kako majčina poruka ne bi lakše došla do Medvjedeva koji je na kraju slavio, s prolaskom dalje sa 7:5, 7:5. .

Rus je time pokazao da zna i na zemlji, koja mu je inače najslabija podloga, a Tsitsipas je ostao bez finala u svom zagrijavanju za Roland Garros, čiji glavni turnir počinje za tjedan dana.

Stefanos Tsitsipas zamolio je majku da napusti stadion jer je pričala na ruskom tijekom SF-a u Rimu https://t.co/HFEuLI2ap0

— Tennis Tracker (@TrackerTennis) 21. svibnja 2023

“Tsitsipas je majci govorio da ne priča na ruskom kako Medvjedev to ne bi čuo”, rekao je teniski komentator Nick Lester koji je na Prime Videu pratio polufinalni meč, a donosi Yahoo! Sport.

Rekli su mi i da je preko oca rekao majci da napusti tribine, dodao je komentator reakcije grčkog tenisača.

Bila je to teška scena za majku Juliju, ali Stefanosu na koncu nije donijela pomoć jer je svejedno izgubio. Taj ispad ga nije uspio vratiti u pravom smjeru, onom koji bi vodio prema pobjedi.

Majka je bila snimljena kako se diže i odlazi, a sve se dogodilo zbog njezine priče na ruskom u situaciji zbog koje je sin izgubio mir.

Julia, inače, svome Stefanosu može pomoći savjetima i iskustvom koje je prikupila igrajući tenis – iako nikad nije postala uspješna kao njezin grijeh s obzirom na to da su joj vrhunac bili 194. mjesto na svijetu u singlu i 130. pozicija u konkurenciji parova.

Stefanosa prati na turnirima, a na njima je uz supruga Apostolosa koji je Stefanosov dugogodišnji glavni trener.

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr