Mannose gel novi je član moćne linije femidoc

Innopharma - femidoc manoza gel 6

Hidratacija, njega i zaštita intimnog područja

Femidoc MANOZA gel ima potpuno prirodne sastojke za hidrataciju i njega koji stvaraju zaštitni sloj na vanjskoj površini intimnih područja. Sadrži aloe veru koja jača zaštitnu ulogu kože, umiruje je i vlaži. D-manozu koja privlači štetne bakterije, hijaluronsku kiselinu koja vlaži i stvara zaštitni sloj i mliječnu kiselinu koja pomaže stabilizirati pH vrijednost u prirodnom rasponu.

Femidoc MANOZA gel pomaže i kod poremećene ravnoteže mikroflore intimnih područja uzrokovanih upalom mokraćnog sustava, liječenjem antibioticima, zaostalom sjemenom tekućinom, hormonskom neravnotežom, menstruacijom, postporođajnim razdobljem i menopauzom. Gel je potpuno bez mirisa, bojila i konzervansa. Dolazi s praktičnom higijenskom pumpicom za doziranje, a može se koristiti tijekom trudnoće i dojenja, kao i tijekom hormonske terapije.

Innopharma - femidoc manoza gel 8

Spas u 30 minuta

Ostali proizvodi iz obitelji femidoc namijenjeni su pomoći kod liječenja, prevencije i zaštite od ponovne upale mokraćnog mjehura uzrokovanog bakterijom E. coli. To su femidoc UROEXPRESSja femidokUROEXPRESS DIREKT. Oba proizvoda su klinički provjerena alternativnim antibioticima. Djeluju u roku od 30 minuta nakon uzimanja, dobrog su okusa i nježni za crijevnu i vaginalnu floru.

Innopharma - femidoc manoza gel 1

Djelatna tvar u oba proizvoda je D-manoza koja se veže na bakteriju E. coli. Tako se odvojeno njihovo taloženje na stijenkama mokraćnih kanala, pa se bakterije izlučuju iz organizma mokrenjem. Razlika između pripravaka je samo u načinu uzimanja. Uz preparat femidoc UROEXPRESSsadržaj vrećice se rastopi u čaši vode, a vrećice femidocUROEXPRESS DIREKT, direktnim otpuštanjem u ustima.

Upotrebom proizvoda femidoc i unošenjem dovoljnih količina vode moguće je prekinuti zatvoreni krug mokraćnih infekcija i drastično smanjiti mogućnost ponovne upale mjehura.

Proizvodi femidoka dostupni su u ljekarnama i doclabor web shop.

Više o temiIzvor: Journal.hr