Nakon talijanskog, SPIN Energy osvaja i hrvatsko tržište

SPIN energija kao neovisna tvrtka koja je isključivo specijalizirana u području greenfield razvoja solarnih elektrana sa stalnim internim timom stručnjaka specijaliziranih za različite aspekte razvoja, omogućuje ekspertizu same identifikacije lokacije do građevinske dozvole (RTB) s naglaskom na visokokvalitetnim projektima preko kojih se u kratkom razdoblju uspjela nametnuti na talijanskom tržištu, na kojem će se samo ove godine razvijati preko 1GW projekata. Jedan od pokazatelja njihova pristupa i ekspertize je i činjenica da su jednoj od najvećih investicijskih banaka prodali 87MW. U potpunosti s vlastitim kapitalom i jedinstvenim pristupom razvoju, svojim poslovnim partnerima omogućuje pristup visokokvalitetnim projektima u najkraćem vremenskom roku.

Koristeći svoje bogato iskustvo SPIN Energy otvara tvrtku iu Hrvatskoj gdje će se primjenjivati ​​već dokazano uspješna ekspertiza usmjerena na inovativnom pristupu razvoju solarnih elektrana koji se temelji na tehnologiji za razvoj obnovljivih izvora energije i energetsku tranziciju. S već velikim iskustvom stečenim na najefikasnijim europskim tržištima, pokušavaju pomoći pri usmjeravanju hrvatske regulative kako bi hrvatsko tržište koje posjeduje ogroman potencijal u tom području bilo što učinkovitije.

Dosadašnji brojni poslovni uspjesi samih osnivača SPIN Energy-a mnogo govore o ozbiljnom poslovnom pristupu i razvojnim kapacitetima ove tvrtke. Neal Gandhi jedan od suosnivača je gotovo cijelu karijeru posvetio osnivanju i širenju tvrtki s inovativnim pristupima. Portfelj njegove tvrtke na samom je vrhuncu postigao vrijednost od preko 500 milijuna EUR.

Poduzetnik Igor Ostrolučanin, Zagrepčanin s londonskom adresom preko 20 godina, također jedan od suosnivača, posjeduje već dokazano veliko iskustvo u poslu s energetikom iu pozicioniranju odnosno građenju uspješnog poslovanja i vođenju tvrtki koje su na kraju ostvarile velike uspješne poslovne rezultate. Ostrolučanin se dosadašnjim radom pokazao kao jedan od vodećih stručnjaka u području energetike te je bio član višeg rukovodstva u kompanijama poput Enele, EDF-a, Deutsche Banke, VTB Capitala i Cargill Internationala. Prije osnivanja vlastite tvrtke uveo je Statkraft u Hrvatsku i odlučio samostalno nastaviti karijeru u području obnovljivih izvora energije.

SPIN Energy koristi inovativan i jedinstven pristup razvoju solarnih elektrana koji se temelji na

Više o temiIzvor: Leadermedia.hr