Osvježite interijer bojom mente: Trendi izbor za moderan dizajn

Kuhinja i kupaonica kao ključne točke u uređenju

Kuhinje i kupaonice su prostori gdje boja mente posebno dolazi do izražaja. U kuhinji možete odabrati kuhinjske elemente poput ormarića u boji mente, pločice za zidove ili radne ploče kako biste stvorili suvremen i čist izgled. U kupaonici, boja mente može stvoriti osjećaj mira i svježine, a tako će postati idealna i umirujuća spa-oaza. Možete odabrati pločice u boji ispod ili zidove kako biste stvorili svijetli i prozračan prostor ili jednostavno dodali ručnik, zavjesu za tuš ili tepih koji će zaokružiti cijeli izgled.

Kako kombinirati boju mente s drugim bojama

Boja mente se lako kombinira s različitim bojama, što omogućuje kreativnost i eksperimentiranje u uređenju. Ako želite stvoriti suptilniji i umirujući prostor, kombinirajte boju mente s neutralnim tonovima poput bijele, bež ili sive. Ova kombinacija stvorit će elegantan i sofisticiran izgled.

Ako želite energičniji i živopisniji prostor, kombinirajte boju mente s drugim živim bojama poput žute, narančaste i ružičaste ili zagasitije tamnozelene. Ova kombinacija će donijeti vedrinu i optimizirati prostor te ga učiniti vizualno prostranijim.

Foto: Instagram, Unsplash, Pexels

Više o temiIzvor: Journal.hr