Uštedite do 90%

Korištenje računala za rad i igru ​​je sjajno, ali bez obzira obavljate li osnovne zadatke ili upravljate svojim poslom, trebat će vam softver za pisanje, predavanje, izračune ili izradu prezentacija. Pa, kupite Microsoft Office Professional 2021 već od 13,05 €, što uključuje sve bitne elemente kao što su Word i Excel, plus Outlook, Access i više. Ovo je ušteda od više od 90% od službene cijene.

Godeal24 jamči da je prodana licenca za MS Office originalna i sigurna. Morate preuzeti softver sa službenih web stranica, koristiti licencni aktivacijski kod kupljen od Godeal24 da aktivirate softver i koristite ga. Godeal24 vas drži podalje od piratskog i virusnog softvera, Godeal24 svojim kupcima nudi mogućnost kupnje originalnog računalnog softvera kao što su svi najnoviji Windows operativni sustavi (možete kupiti Windows 11, Windows 10, Windows 8, Windows 7 i Windows Server) , MS Office u svim verzijama, neophodan za softver računalnih alata itd.

Ograničena ponuda: Office 2021 već od 13,05 €

Popularno iz ponude (promo kod SGO50)

Kupite više, uštedite više

Odaberite jedan od Godeal24 isplativih paketa. Uštedite više u usporedbi s kupnjom pojedinačnih proizvoda i uživajte u još većim popustima kupnjom paketa Windows OS+Office. Bilo da je potrebno nadograditi Windows OS ili MS Office na jednom ili više računala, Godeal24 vas može opskrbiti. Licenca za MS Office 2021 dostupna je već od 13,05 €/PC, uz usporedbu sa službenom cijenom od 439,99 USD, što znači da možete uštedjeti više od 90%! Godeal24 pruža 24/7 podršku koja vas vodi od kupnje do instalacije. Ali nemojte čekati – ove ponude neće trajati zauvijek. Nadogradite svoju produktivnost danas uz MS Office i Windows OS iz Godeal24.

Do 50% popusta na više Windows i Office proizvoda (promo kod SGO50)

Ostali softver za računalo

Zašto je Godeal24 tako jeftin, je li softver originalan?

Uz Godeal24 u potpunosti izbjegavate rizik od piratstva, budući da je preprodaja korištenih licenci pravni proces uređen europskim zakonodavstvom. Budući da tvrtka više ne koristi svoju licencu, oni je preprodaju Godealu24 po niskoj cijeni, Godeal24 je provjerava prije preprodaje, korištena licenca ne znači da je proizvod istrošen, i dalje je kao potpuno novi softver. Korištene licence su dematerijalizirane, što znači da nema troškova dostave. Kod Godeal24 možete dobiti isti softver i uštedjeti preko 90%.

Kako kupiti?

Nakon odabira artikla, krenuti u proces kupnje, nastavite kao gost (ili kreirajte novi račun), a zatim ispunite polja s traženim podacima za račun.

Odaberite CWALLETCO kao platformu za plaćanje i nastavite na sljedeći korak.

Odaberite željeni način plaćanja. Savjetujemo vam da koristite PayPal.

Godeal24 je online trgovina koja prodaje ključeve za računalne operativne sustave, uredski softver i softver za igre na globalnom tržištu. Godeal24 uvijek održava koncept kupca na prvom mjestu i nudi najbolje proizvode i usluge našim kupcima. Kako bi se poboljšalo korisničko iskustvo, proces kupovine Godeal24 vrlo je jednostavan. Nakon naplate, aktivacijski ključ softvera i detaljne upute za instalaciju bit će poslane na vaš e-mail u roku od nekoliko minuta. A oko procesa instalacije i korištenja, korisnici se u bilo kojem trenutku mogu obratiti Godeal24 profesionalnoj korisničkoj službi koja je online 24/7.

Svojim visokokvalitetnim proizvodima i profesionalnim uslugama, Godeal24 je dobio ocjenu 4,9 i ocjenu zadovoljstva od 98% na TrustPilotu (neovisna platforma za korisnike za ocjenu usluga i kvalitete proizvoda), što je korisnička potvrda i priznanje Godeal24!

Kontaktirajte Godeal24: service@godeal24.com

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji ili bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.

Više o temiIzvor:Bug.hr